free doodle lagi !

Photobucket

haiyyoo !! aq sorang je kat umah ni ! smbil tengok cite hindustan kat tv3 tu ! aq pon sediakanlah doodle sempena pertukaran baju blog ni kan !! tak tahu la cantek ke tak kan !!
aq wat ni ikot mood lah ! kalau mood tu semangat siket,,okeh la aq lukis ! hihi~ 
okeh,,mesti korang tak sabar dah kan ?? aq pon excited dah sebenarnye ni !!! komeng2 eh pasal doodle ni siket ! siket pohn jadi lah !! sape tak komen ta yah amik !! lalalal~kah3...
ade 4 je,,jangan bnyak songeh !! nak amik empat2 sekali pohn amik lah !! bende free,,sape tak nak amik kan ! haha~

yang ini special siket taw,,,yang ni ade tone2 siket !!! cepat2 amik yang ini ! uhuhu~

purpleblish ! sorry,,ade selit warne ijau plak kat kaki tu ! haha...

pink purple pulak !

biru kuat and biru slow ! kih3...

okey la !! ade empat je,,kalau nak lagi tunggu di lain hari yeh!
ade mase nanti aq buat agy yeh !! sekarang ni aq dalam proses nak buat header lelaki !! susah la ! tak taw la knape ! k la,,,pape pon,,sentiasa support me ye !

komen2 taw tentang doodle ni !!!  




8 comments:

Ieqa Domokun said...

comel. ! nak ambil boleh ?

syapik naser said...

@Ieqa Domokundiperslakan !! huhuh ~

Syahidaaa said...

take. comel. kreatif la Syapik.

syapik naser said...

@Syahidaaaokey !!! haha,,,jangan puji lebih2 maaa.haha ~

yui92 said...

lepas ni buat doodle lelaki pulak okies =p=p=p

syapik naser said...

@yui92 okeh,,bereh !

diela yunyun said...

warh...cntek..amek eh..

syapik naser said...

@diela yunyunokey diela...