doodle free

Photobucket

sape dah ambik doodle tadi ?? bagus2 ! memang untuk korang pon !!
kali ni ade buat lagi ! tapi aq wat satu je lah !! malas rasenye , penat sangat dah ni ! tapi ,demi korang,aq sanggup buat !

sape nak,,,amek !


haha,,okey tak ??? bnyak lagi kelemahan tu ! tapi aq akan perbaiki lagi untuk menjadi lebih baik ! ..sokong aq yer !..

eh,,korang nak icon cute2 tak ??? mai sini aq nak kongsi ngan korang !
sini,,tengok dulu contoh2 icon yang aq maksudkan tu ! 





hah ! cute2 belaka kan ???? korang mesti nak punye,,boleh letak kat kotak komeng ke,letak kat profile ke ,,kat mane2 pon boleh letakk..
kalau nak,,korang boleh pergi kat 


korang ambik jela berape bnyak korang nak !! sume comel2 !
cara nak ambik icon tu macam ni....korang pg kat icon tu,then right klik,lepas tu copy image..boleh la letak kat post ataw dimane2 je,,kalau nak simpan plak,,right klik,,save picture as...

boleh ikot ??? kalau macam tu baiklah ! aq caww dulu !!

ambik doodle kat atas tu,,jangan tak amik !! 


No comments: