cubaan melukis doodle lelaki

Photobucket\
penat,edit blog je memanjang kan ! dary pagi smpai petang !
nak edit ni bukan la satu bende yang senang ! perlu bnyak kesabaran ! perlu bnyak ketelitian ! dan yang paling penting perlu bnyak kesabaran ! tu yang paling penting taw !! sabar ye dengan bahasa2 coding ni ! kalau korang jenis yang tak bersabar,,abis lah !! tak jadi edit blog la korg ! dah nak marah je memanjang kan !!
so,,dalam mase yang same,,aq ade la try buat doodle lelaki plak !! tapi,,hasilnya ntah la,korang tengok la sendiri ! tak taw la,,doodle lelaki ni susah la,,tak taw la knape kn?? walaupon aq sendiri seorang lelaki !! tapi,tetap susah ! bnyak aq jmpe doodle perempuan je yang famous !! doodle lelaki kureng ! tak tahu la knape,mybe susah kot nak design !

tengok la hasil bawah ni !*menyedihkan ! haha

yang ini cobaan je,,kalau ade yang nak ,,dipersilakan !!
lepas ni aq harus teruskan mencuba,,mencuba dan mencuba ! hoho~

malas nak edit2 dah blog ni ! cukop la dengan ape yang ade sekarang ! lalala,,~

No comments: