Contest Picture Di Hari Raya !

Photobucket

hallo,,setelah seminggu haritu syapik dah lame tak masok/join contest kan !! bnyak la jugak kontest yg syapik nmpak,,,gaye macam nak masok ! but macam malas je,tapi hary ni syapik meringankan jari ni untuk memasokkan diri kedalam contest ini ! yeah ! semangat2,,
contest ni berkait rapat jugak dengan hary raya yg baru saje kite raikan seminggu lepas kan !! so,elok sangat la korg nak maosk !! gamba pon fresh2 je lagi !! huhu,,,sape nak masok,,let see banner first !

klik banner untuk terus ke blog penganjur !

okeh !! contest ni berkaitan dengan hari raya kan,,betol tak ape syapik kate tadi ?? hah,,,memang sah la korg boleh join ! sebab sape kan tak de gamba raye,,baru je beberape hari berlepas,,gerenti la ade . so,,tanpe berlengah,mai la join !!
pliss read kuota dibawah ni dulu eh.ikot syarat2 ni !

  • mesti ada blog(wajib)
  • warganegara malaysia
  • Follow blog Sarah and Kak Aina Husna
  • Like fanpage Sarah andAina Husna
  • Follow blog sponsor 
  • Buat entri about contest ini *tempekkan banner di entri.
  • Letakkan link entri di comment box 
  • Letak gambar hariraya korang dalam entry  tu * tak kesah bila punya.
  • Dilarang mengedit GAMBAR
  • Jika peserta kurang dari 13 orang. contest ini akan dibatalkan
  • Pilihan pemenang akan diadili oleh kami bertiga, Ieqa , Sarah and Aina.
dah bace ?? jom masok jom !
alaa,,tak leh edit gambaq la !! baru nak rahsia2 muke original !! waduh2 ! haha..#segan !
tak pe,,contest ni punye pasai naa...masok la jugak,,
gamba yg dipertaruhkan adalah seperti dibawah !

tak edit ape2 pon !!


okeh ! tu jelah rasenye kan !! lalala,,harap2 ade rezeki nak menang kan !! sape tak nak menang ??eh2,,hadiahnye banyak taw,,rugi lha korg kalau tak mau masok !! syapik harap korg masok eh !!!
syapik nak tag dekat 

~anis jazlan
~kak ieyza
~echah 

dah tag,,nanti syapik bagi tahu deme eh tuan tanah ?? lala~ 
       meh masok jom !!!
ingat ! 


jangan edit gamba !
hhuhu~

No comments: