cer tolong ajar buat tutorial ni !

Photobucket

hello,,nak mintak tolong la !!! dah merate rate dah syapik mencari tutorial ni ! tak jugak jumpe !! cer tolng ajarkan buat tutorial ni ?? bukannye syapik je nak taw agaknye,,mesti ramai lagi yang nak tahu kan !! so,,jom sokong syapik !! huhu...

syapik nak tanye kat semua blogger,tapi nak tanye jugak especially kat kak yuyu..sebab syapik ade nampak kak yuyu buat kat blog dye !!
nak tengok ape yg syapik maksudkan tu ???
see this picture okeh !

hah,nampak tak soalan tu ?? syapik dah mencari merate2 dah kat google,,tak jugak jumpe ! by the way,,mesti kak yuyu taw kan !!!
kak yuyu tolong la ajarkan syapik !! bukan syapik je nak taw,,,ramai lagi nak tahu !! nanti kak yuyu boleh dapat pahala se;agi ade org gune tutorial ni ! kan,,betol tak ?? hmm,,syapik harap  kak yuyu boleh la ajarkan syapik dan blogger2 lain eh !! jasa baik kak yuyu amatlah dihargai !!

credit to - kak yuyu zulaikha

eh2,,kak lyssa pon ade buat jugak taw,,nak tanye jugak lah kalau2 kak lyssa boleh buat tutorial ni kan !!

tengok gamba entry kak lyssa bawah ni !
dye pon gunakan cara yang same..senang la org boleh like page kite dari blog je kan ! tu yg mudah tu ! kak lyssa tolong kami semua jugak eh !


kami harap kak lyssa boleh tolong ajarkan kami yerr ~
jasa dan baik semua yg menolong amatlah dihargai !!

saya sayang orang yg suke menolong orang lain ke arah kebaikan ! semoga allah memberkati semuanya ! amin~

2 comments:

Lyssa Faizureen said...

nanti , sabtu or ahad nih , akk try buat kt tutorial mcm tuh yer ?

syapik naser said...

@Lyssa Faizureenhuhu,,okey2 ! syapik tunggu okey !