cara untuk mengetahui size header ~

Photobucket

okey,kali ni syapik dapat request pertanyaan lagi dari seseorang ! dye request dekat shoutbox syapik !


okey,kali ini syapik akan menjawab yer !! sebenarnya mudah je !! yg ni syapik rase semua org tahu kan,terutamanya org yg jenis ambik tempahan buat header ni !! size lha paling penting kan !! so,,ini tutorial macamane korg nak dapat taw size header korg !!

dashboard-design-edit HTML 
korang search code ini

#header {

lepas tu korang akan dapat lah taw size header korang yer !
contoh sila lihat ke bawah !

nampak tak ??? ade tulis width 890px; tu kan ?? tu lah sizenye !! syapik gune template Name:     Washed Denim
Designer: Darren Delaye

so,sape pakai washed denim tu 890px la size untuk header korang yer !!
selamat mencuba !


3 comments:

nurwa aish said...

erkk . tak jumpe pon :(

syapik naser said...

@nurwa aishni untuk washed denim je lah ! template lain tak tahu loo !

cik sally said...

salam ziarah
cantik blog...kemas je