cara paling mudah untuk "open in new tab"

Photobucket
mesti korang sume dah tahu kan care ni,tapi aq tetap nak bagi tahu sebab mane la taw kan,kalau2 ade yg masih tak tahu lagi !!! meh sini,,aq bagi tahu !!


nampak tak kat mouse yang aq bulatkan tu ??hah,,korang just klik tu je time korang nak klik mane2 link ! automatik link yang korang tekan nanti akan buka di page yang lain !!
so,,ape lagi ? jom la try !! senang kan ?? sape tak de mouse tu,pg la beli mouse cepat2 !! haha~

okeh la,,selamat mencuba !!

No comments: