bukan kamu je,aku pon same lah !#pelanggan tak bayar duit aq !~

Photobucket

besok gerenti la skolah sunyi,perhimpunan pon sunyi ! bagus pon !! lagi best,nak taw ke knape besok sunyi semuanya ??? kan besok spm trial ..ta tahu lagi ?? amik2 la tahu ok..kalau ade form 5 kat perhimpunan,,bising la ! aq tak suke !! tak tenang aq dibuatnye ! haha.#bajet good3..aq ary ni tak taw la nak wat ape..korg ade bace tak entry dekat blog nana ?? dye tulis entry pasal pelanggan tak bayar duit tempahan ! sian dye ..dah penat2 buat,,pelanggan tak bayar plak..hmm,,same la macam aq,,ade DUA ORANG LAGI PELANGGAN AKU TAK BAYAR DUIT TEMPAH AQ ! Aq dah buat heder dye,,tak bayar plak !! suke hati kau plak eh ??? hee,,saba jela...mane boleh macam ni ! bayar jela kan,,berape ringgit je pon ! takkan tu pon ta leh nak baya...susah betol la...bukan lelaki,,tapi perempuan ..haishh,,,susah2 perempuan zaman sekarang ni !!! dalam facebook aq,,,kalau anta chat tu macam tak de ape2 je...buat dono jeh,macam tak de ape2 yg berlaku pon ! padahal hutang aku lah adek ! mane2 ?? aq taw la kamu ak suke dengan design aq yg burok tu,,tapi tak yah la tak bayar !! dye tu pelanggan pertama aq lagi tu !! dye yg pertama mintak tempah kat aq,,dye yg tak bayar,,,same je macam senior lebih teruk dary junior ! aq buat bukan senang ! aq tengok blog kamu kan,,kamu memang tak pakai pon header aq tu,,aq taw kamu tak suke ! tapi silalah bayar okey !! buat mase ni,,aq buat2 tak taw je,,,aq nak tengok,,dye ingat tak lagi dengan hutang dye tu ??? tapi,,nampaknye hasil macam dye tak amik tahu dah !! lain kali kalau macam tu jgn nak tempah kat aq !! penat la aq tak tidoo malam tu sebabkan nak wat header untuk kamu !!! demi nnak menjage aty kamu !! sanggup aq buat segalanya-galanya,,tapi tolong la jage aty aq adek !! ade pahem ?? jangan ingat aq tak ade buat ape2 eh,,,alahh,,3 ringgit je pon !! nak aq upkan lagi ke ?? tak nak kan ?? so jgn la nak buat aq macam ni  okey !! so,,,sape yg pernah mintak tempah header kt aq tu pahem2 la sape yg belom bayaq tu naa ! yg dah bayaq tu,,bagus !! suke sangt ade pelanggan macam kome!! the best la,,tapi tak suke bile dapat pelanggan yg tak bayar duit tempahan aq,,dah amik,,tak tahu nak bayaq ! sila bayaq okey ! aq harap kamu amik perhatian !! jgn nak buat dah !! jgn ingat aq nak diam !!

aq buat gune idea aq,elektrik rumah lagi nak cas netbook ni,sanggu tak tidoo,so,,please la amik perhtian ! and jgn nak buat lagi !! sape yg termakan cili,,dye lah terase pedasnye ! so,,paham2 jelaah...

syapik arap tak de la pelanggan macam ni lagi !! kalau tak suke cakap tak  suke !! tapi duit tetap baya !
wassalam ! 

6 comments:

Farida Amira said...

saya nasihatkan awak suruh pelanggan bayar dulu then baru awak buat. :)

syapik naser said...

@Farida Amirahmm,tu la ! saye pon silap jugak !!

yusuflaili said...

Salam;
baik kau bagi tahu dia je,senang cerita.

0nenanina Vanilla said...

letak je post senarai yang xbayar.. bia cepat dorg bayar..hihi. klu tak nak rase malu pakai header orang tpi xbayar

syapik naser said...

@yusuflailiaqnak tunggu dulu,,aq nak bior dye yg paham2 sendiri dulu !!!!

syapik naser said...

@0nenanina Vanillahaha,,bia diorang rase ye dok !! betol jugak !!! hmm,,nanti syapik pikir2kn !!!