blog saya berwajah baru,yey !

Photobucket
yey ! dari pagi tadi menghadap laptop ni semate2 nak mengedit blog ni !! nak tuka pakaian la katekan ! ape macam ??  dark green gitu kan !!!
susah gile nak tuka balik ! terpaksa review balik tutorial2 dari blog terhebat !! naseb baik la aq ade salin link blog diorang ! mule2 tak rancang pon nak tuka baju blog ni ! tapi,,dary aq membosankan diri ni buat bende lain,,baik aq menghadap blog ni !! then,,timbul idea nk ubah baju blog ni !! dalam mase yang same dapat jugak aq belaja serba sedikit bahasa coding blog ni !! moga2 lpeas ni aq boleh jadi blogger terhebat ! ye dak ??? haha~~ ade jugak coding2 dalam blog ni aq ubah siket2 ! tup tap,menjadi la pulak !!! 
berape jam aq duduk depan laptop ni,,dan sekarang ni,,,ini lah hasilnye !! kalau korang rase tak okey tak pe,,bagi aq,,aq rase okey je !! lain dari yang lain kan !! thanks dekat 

kak una
kak kay
kak lyssa
abg wan

sebab menyediakan tutorial yang amat3x berguna ! bukan berguna untuk aq je,,but untuk korang jugak kan !! untungkan ade blogger2 macam diorang ni !! menolong orang ! selagi ade org gune ape yg diorang bagi tu,,selagi itulah pahala diorang menaik ! betol tak ???

hmm,,,purple ke hijau ! header yang baru buat semalam pon terpakse ditukarkan balik ! lala~~ header paling kejap aq gune...


sian header ni !!! kejap je guna !!! tak sanggup nak ubah ! tapi terpakse lah ! hiihi...header tersebut digantikan dengan header yang baru ! yeye !!


wahhh,,hijau itu sunnah yer ! syapik nak kate kat sini warne hijau tu adalah warna kegemaran nabi kan ! warna syurga pon warna hijau ! so,,,syapik nak jadikan blog syapik ni seperti sebuah syurga yg menjadi impian setiap umat islam !! moga2 lepas ni ade ramai lagi yang datang blog ni !! rasalah kenikmatan syurga ya !#kidding !
bnyak dah gadget2 syapik tukaa !! memang pent la !!
lepas ni mau rehat !! sape sudi komeng,,komeng yer !! 
syapik mengharapkan semuanya dari korang !!

kejap syapik,,kejap aku kan !! biaq lah !! aq pon dah pening dah !! lol~

nak mandi ! 
untuk pengetahuan umum,,,AQ TAK MANDI LAGI , SEBABNYE NAK EDIT BLOG NI !! 

2 comments:

hanyzham hadny said...

la ingat kan blog milik gurl rupa-rupa nya lelaki...btw nice blog

syapik naser said...

@hanyzham hadnyhaha,,jangan tekejut!! lalalalal~
thankyou !