; besok spm trial lah ;

Photobucket

baju elmo ku ! loveit ! ade org kate gambaq ni tak sesuai ngan kulit aq !! so ?? biaq pi lah hampa !! dengki eh ?? udahh lah ! yg penting aq ade,ta yah nak senok2 tentang sesuai ke tak sesuai ke eh !!!

huish,,kejap nye rase,,besok dah trial !#bajet macam aq je amik exam trial besok !
tak2,,entry ni khas untuk kakak2,abg2 yg nak amik trial exam besok !
buat elok2 taw kakak n abg2 ku ! terutamanya sekolah aq iaitu skolah smkis paret ni !! buat yg terbaik yaww...syapik mendoakan kejayaan berpihak kepade korang eh !! syapik percaye korg boleh !!! tahun depan aq plak lah !! tak suke add ath !!! aarghh !! knape la ade add math !! naye la kalau add math gagal !! burok slip exam je !! hoho,,
aq sebenrnye tengah saket aty ni ! nape la semua org nak bengang ngan aq eh ? aq saketkan aty kome ke ?? hee,,pelik2,,,satu babak kat skolh ! kawan aq ni name miloh(bukan name sebenar) ta taw la knape !! mybe kami gadoh kot,tapi dalam facebook je pon ! citenye kami sume nak beraye,,tapi ta jadi ! aq pon tanye la dye knape tak jadi kan !! then dye cakap la dye ade hal,okey,,fine  tak pe,,but boleh plak dye anta chat kat aq macam dye tak puas aty je kat aq ! knape ? aq terime je,,aq tak bantah pon ! saket aty betol la ! dah ade hal,aq memang tak boleh nak wat ape la,,aq pon,,kalau ade hal,,gerenti aq pon tak boleh nak pi jugak kan ! so,,dah ! stop ! ta yah nak anta IM kat aq bagai !! lepas tu babak yg kedua time tengah komen2 kat fb tadi,,,ade la sorang budak ni,,baru setahun jagung dah nak kurang ajaa ngan aq plak minah nni !!! baru skolah rendah ! jejak kaki kat skolah meneganh pon belom lagi dah nak gelar bahase diri dye sebagai AKU ! kurang ajar tak ?? hey,spae la ta bengang kan ! agak2 la wehh !! kamu tu berape umoq ?? aq berape umoq aq ??? jgn nak berAKU2 ngan aq eh ! huh !pans betol !! 

gambaq lame !!! boring gile time ni !!!!..hoho~

pegi ipoh ngan kakak ! saje jalan2,lepas tu beli BIG APPLE ! gile lame dah tak makan big apple !! sodappp..

patung tu aq dapat time pg mai funfair ngan sedare !!! dapat saguhati je !! habes duit aq beli token !! btw,,best !

okeh la,,tu jela,gamba2 tersebut hanya untuk meredakan semate2 !
wasslam !

kakak aq sume dah balik !! sunyi je rumah ! naseb la ade qaseh ! main ngan dye jela..eh2,,pagi tadi bace doa kat skolah ! serammm,,,candid spy tomorrow,,wat yg terbaik taw !! cayok !

No comments: