ya allah,lamenye !


hei,,lame dah kan rasenye syapik tak update blog ni !!! bukan je dah berhabuk,tapi da penuh ngan serangge dah ni ! haha,,,entry syapik ary i pasal ni la,,pasal blog yg agak lame tak diupdate ni !!
bulan pose ni,,paham2 jelah kan,,,penyakit malas melanda diri ! nak menaip pon malas ! ni pon rajen sebab dah nak bebuka dah ni ! berape minit je lagi ni !!! exited woo ! ta sabo asenye ! ary ni makan sedap ! wohoo,,haha !! kome bulan pose ni wat ape eh ??? kome nak taw syapik wat ape bulan2 pose ni ?
uhmm,,bese la ! aktiviti yg wajib buat ketika boring !iaitu
mengedit gambar !
hah,,tu lah aktiviti syapik yg syapik wat time bulan pose ni,walaupon exam ke ape ke,,tetap buat ! nak tengok hasel yg syapik dah buat ! syapik tunjuk satu jela okey,,jap2,,...







hah ? okey tak ? hahah,,main taram je ni !! asalkan ade bentuk muke q ! hihi...
sekarang ni syapik ade amik tempahan menghias netbook kawan2 syapik ! memandangkan netbook depa tak de ape2,so,syapik install kan la ape yg depan nak ! da 5 netbook dah syapik wat kan ! dah la time nak exam ! terpakse la buat ! naseb la ujian bulan 8 je ! haha,,,ta resau lah !!
kejap je kan,,da 5 ary puase ! mase sekarang ni mmg laju !!!
lagi 25 ary je nak raye ! ta sabo asenye ! nak beli baju raye !! tapi taun ni qaseh,,,anak sedare syapik dye raye kat umah opah dye lagi satu ! alaaa,tak best la macam ni !!!
nanti jgn lupe bg duit raye kat syapik taw ! syapik nak lebih cikit ! huhu,,syapik nak beli cd tutorial PS kat kak lyssa ni !!! bagi taw,,jgn ta bagi ! tahun ni dah form 4,tak taw boleh dapat duit raye lagi ke tak kan ? mintak2 ade la org nak bagi ! aminn....
k lah,,,,nak terawikh,,dah 2 malam syapik tinggal terawikh taw !!!
huihihi,,,,tu pon mak syapik tak taw,,kalau dye tak,,mampuih laa ! sshhh...

No comments: