ummi 1st lucky draw

Photobucket

hehe,,saye baru balik sekolah ni !!! sangat lah penat kan ! tapi,,tadi tengok ade org tag saye lah suh joint satu GA ni !!! so,ape agy !!! mesti la nak join#ilang terus kepenatan !
haha,,okey la,,tak mau nak cite panjang lebaa,,korg pon bosan  kan !! GA ni ade berkait rapat dengan game yg aq layan selame ini,iaitu angry bird ! korg pon mesti penah main kan!! geram sunggu main game tu ! buat saket hati je,,,tapi,tak sangke plak ade org boleh terpikir nak buat GA ni kan ! haha,,dasyat2 !

okey,,dibawan ni banner contest eh !
sape nak join terus klik gamba pon boleh !

okey ! unic kan contest ni !! huhu,,suke2 sangat kontest yg unic2 neh ! lhuhu,okeh la ! malas nak cite panjang !! syapik nak tag kat kawan2 baik syapik mahupon di sekolah ataw di laman blogger ni kan !

dipersembahkan !#jeng3 !

puteri anis jazlan#miss bibir
ecah
kak ieyza afiena
abg wan hazel 
akak kay

okey lah,,itu je kod !! lepas ni ade ape2 lagi syapik tulis2 lagi eh!

No comments: