time bulan2 pose ni !!


hey,,ary ni,lambat sikit la nak update blog ! sebab siang tadi malas nak bukak blog ke ape ke !!! so,,dah tak online tu,ape lagi ! macam bese la ! tengah perot lapas,,,aq edit gamba la !! hah ni,,ecah ade suh aq wat header dye ! so,header dye aq dah siapkan !!! lepas terawikh !! aq bukak fb ! then tengok kat shoutbox,,ecah ade anta chat ! dye tanye,,,,header dye dah siap ke belom ??? eh2,lupe la,dye ade suh aq wat header dye la,,,,then,,terus bukak PHOTOSHOP,.terus edit ! upload gamba dye kat kat FB  ! then,,terus buat ! nak tengok,,jap2,,,sebelum tu,,aq ukur dye punye size header ape sume tu,,baru buat ! kalau tak ukur betol2 tak cantek lah kan ! sekarang ni dah siap dah ! hasilnye,,jeng3 !!!


ni lah hasilnye !! okey tak ??? harap2 ecah suke lah ! ecah,,ni dah siap transparent taw !!!
same je name header yg aq wat kat atas tu dengan header yg aq wat tok dye dulu tu !!! okey la kan,,,warne2 warni sikit ! memandangkan blog dye wane biru,,aq masokkan la warne biru tu ! then,,selitkan sikit warne lain !!! warne warni gitu kan ! haha..okey2,,,dah2 membebel pasal ecah !! ni aq nak tunjuk la sikit doodle yg aq dah buat pade mase lapang tadi !! siang2 tadi tak de wat ape kan ! aq pon nak try la wat doodle,,,ta taw la cantek ke tak,,,aq wat doodle ni memerlukan pen,pensel n kertas je taw !! da rety la nak lukis pakai mouse ! lain jadinya !! cacat teerus doodle yg aq wat,,,haha,,
bnyak jugak la aq wat  ! cadang nak wat freebes ! ta taw la macamane !! ta taw la ade org nak ke tak nak kan ! kalau kome nak,,amik jela ! ni try2 je ! kalau ade pape yg tak kene ke kan,,,bg la taw kat syapik !! maklumlah,,,first vtry la katekan ! kepade yg dah pro2 lukis2 doodle ni kan ! berilah sokongan n tunjuk ajar kat syapik eh ! ade silap yg  tak okey ke,,bg la taw ! okey,,ni hasil doodle nye ! mesti ta saba2 nak tengok kan !#saje je syapik ni nak lambat2kan mase !
hihihi....
okey2,,ni hah,,tengok ni,,alaaa,,,,,segan la ! nak tunjuk ke tak nak eh ?? hmmm,,,,okey2,,tunjuk jela !!jeng3....
eh2,,tadi kann,,,,hahahah !!!!!

meh2 tengok ! sian kome eh,,

hee,,okey tak ???sape nak amik jela eh,,ade taik plak kat tepi tu ,,hahatutup idong sekarang !!!

doodle versi muke leper !! 

hah,,yg ni comot sikit la,,,sory2 !!!

doodle yg ni,,otai sikit !!! doodle perempuan main bola ! ade berani ??

okey,yg ni doodle muslimah ! syapik amik inspirasi dari blog sape ke !! hadohh,tak ingat la !!!!!
sory2,,syapik ta ingat..
syapik ta cury doodle dye ek,,syapik amik inspirasi je taw,,ta curi pon,,..
sumpah !!!

yg ni,,syapik amik tempahan wat tok desktop picture kawan syapik ni !! sape nak tempah,,boleh ! bg je taw kat syapik ! 3 hengget je taw !!!!

yg ni pon same !!!

yg ni syapik punye background presentation !!! presentatioon tok BI ! lepas exam baru wat !! huhuhu..
sape ade bace sajak ni ???#form 4 jer !
boleh la tahan kan..

ni pon same,okey tak ??

hah,,dah malam ni !!! perut pon kenyang dah dary tadi ! ta ilang2 lagi kenyang nye ! pelik3 !!! syapik ni pon online smbil tengok drama kat tv3 ni ! sedih betol citenye !! :'(
lepas ni nak tengok cite cuty2 cinta plak ! kome mesti dah tengok kan ?? aq belom lagi ! ketinggalan zaman la katekan ! besok nak sahor !! nak tidoo awal kalau boleh ! hah,,sbeleum tu ! sape ade nak tempah tok header blog ke,desktop ke ! bg je taw !! bayaran secare topap je okey !!
kalau tak nak tak pe ! tak kesah !!! sape yg berminat je !! sekarang ni pon bz lagi nak watkan desktop background untuk kawan2 aq,,ramai lagi yg tak disiapkan ..
harap2 besok boleh la siapkan !! 
sape nak doodle kat atas tu amik la ! yg penting bagi taw kat syapik taw ! harap2 sudi lah komen tentang doodle yg syapik wat kat atas tu sebagai bimbingan !! kite same2 kongsi eh !










9 comments:

AnaAnis.MUsliMah said...

syapik jom doddle trade..omeiiilaa ^^

syapik naser said...

@AnaAnis.MUsliMahhah ?? alaa,,syapik tak yakin lah !!! hihi,,,,saje2 try je tu !!

Amy Syaquena said...

Salam kenal , singgah dan follow sini jemput ke belog saya..

Amy Syaquena said...

Salam kenal , singgah dan follow sini jemput ke belog saya..

syapik naser said...

@Amy Syaquenahuhuh,,okey akak !

♥ Nurhusna Syabani Hamzah ♥ said...

kan dah semakin lawaaa ^^
teruskan kayy :)

syapik naser said...

@♥ Nurhusna Syabani Hamzah ♥huhu,,terima kasih sebab bg semangat ! tapikan,,syapik tak rety la nak mewarne doodle !! akak wat la tutorial nak mewarne doodle !!!

nurul ily said...

syapik , suke2 ! time kasehh awww (:

syapik naser said...

@nurul ilyokey ! same2 ecah !