segmen kreatif bersama budak_bertopeng



nak join contest lagi lah ! haha,,bnyak sangat nak joi ary ni !!!
lalala...

see this yeah !

tengok lagi !!


haha,,okey ?? bace dah sume ???? mai join ! dengan hanye satu bulatan saje,,korg leh wat ape2 je,,,korg kan kreatif kan ! so,,mai la join !!!
ni header kontest !

comel kan ???? syapik pon tak rety lagi nak wat banner gerak2 macam tu ! hhihi,,nanti ana ajar taw..huhu
ana ni tuan tanah contest ni ! sape nak join klik je name tu !

berikut adalah hasil karya yg syapik da buat !
huhu..

huhu,,syapik cipta banner lah !! huhu,,asalkan bulat !!! syarat2 suke aty kan ! asalkan bulat ! so,kt atas tu la hasilnye ! senang je ! jom la join ! memeriahkan lagi contest ! huhu..
banner bulat comel kan ?? haha...

okey,,,nak tag eh ??
tag kat semua blogger2 kat lua sane,,sape2 yg review blog syapik ni kan,,,,sudi2 la bace n join contest ni !
best woo...
haha..
okey la,,tu jela,,ary ni puase ke 15,,,lagi berape ary je kan,sape belom beli baju raye lagi?? syapik la,,huhu..k lah ! tu je,,salamat berpuase semua !!!



9 comments:

merahitujambu said...

wah..sgt kreatif...cantik comel

syapik naser said...

@merahitujambu
pakai buat je tu !! tak de isea dah !!! boleh je kan..wiink3///thanks memuji ! kih3

anamizu said...

comel! :)

yayath said...

comellll:)kreatif~~heee^^

syapik naser said...

@anamizu
thanks ana !!

syapik naser said...

@yayath

huhu,,,trima kaseh !

AnaAnis.MUsliMah said...

salam terjah dari sayer..^^..so cute...kombinasi warna yg mnarik..^^, tQ ya joining my segmen..b kreatif selalu..

syapik naser said...

@AnaAnis.MUsliMah ohh !! yaka ?? haha,,thanks yerr !! okey !

AnaAnis.MUsliMah said...

Peserta Segmen..jom terjah ini..^^

http://anisasniza.blogspot.com/2011/08/operasi-melawatdanchecking.html