"SEGMEN JOM KENAL DAN TAMBAH RAKAN BLOGGER"



huhu,,tengah jalan2 tadi terjumpe plak segmen ni
nak taw segmen ape ??? tengok bawah !
banner:

hah !! mesti tak paham lagi kan ??

maksud dari tuan blogger:
segmen macam ni sebagai platform untuk blogger kenal antara satu sama lain tak kiralah sama ada blogger baru atau blogger lama...secara tak langsung juga, segmen macam ni dapat memperkenalkan blog korang kepada rakan blogger yang belum mengenali blog korang sekaligus dapat menambah rakan blogger... Ada yang berminat nak join? 

so,,ape lagi ? jom la join !!


- Nama panggilan Blogger         : muhamad nursyafiq bin mohammad nasir
- Tarikh mula berblog               : 20/6/2011
- Rakan blogger terkini             :  268 org
- Target tambah rakan blogger  :  32 org(nak cukupkan 300 org lagi )

kalau nak join,,cepat taw sebab tarikht ttupnye  pkul 11 malam ni 17 ogos 2011..
tu je,,senang je kan ??? so,ape lagi ! cepat2..

31 comments:

Ezad Skytech said...

thankz join segmen ni bro..

p/s : tadi tak bagi link kat entri..tapi takpe la..diterima je entri ni..hee~

syapik naser said...

@Ezad Skytech yeah !! suke2 !

Fadzlina Zaman said...

fadz singgah sini dari segmen yg sama :)

Shaherah said...

chakk chakk..
hye.. salam perkenalan..
Shera singgah sini au..
Shera pun ade join segmen ni..
Meh lar tengok..

http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

syapik naser said...

@Fadzlina Zamanhuhu,thanks sebab sudi datang jenguk !

hanyzham hadny said...

salam kenalan dari nyzham
dah follow blog awak dah...kalo sudi follow lah blog saya plak

segmen jom kenal dan tambah rakan

Kayla bj said...

holaa..
hehe,salam perkenalan..yuk singgah blog sy jge...:)

SoL said...

Sol singgah sini :)

http://mohamadsolehin.blogspot.com

myhatiku said...

myhatiku dtg terjah,comment n follow :)

http://myhatiku.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

Mr.Baiz said...

terjah dr blog ezad
salam perkenalan,,nice blog..

http://mrbaiz.blogspot.com

hazirah kasimon said...

^^ hye .~dr segmen kt ats tu jugak~~ i folo u ~~ n will keep blogwalkin n write down comment 4 ur entries~ wish u folo me too!!!

cayang GIRANG muahx muahx said...

buat lawatan sesi pg buta. ahaha~

http://cayanggirangmuahxmuahx.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

iMBobo said...

hi! singgah sini dari segmen Jom kenal dan Tambah Rakan Blogger :)

iMBobo said...

hi! singgah sini dari segmen Jom kenal dan Tambah Rakan Blogger :)

PeRmAtA bIrU said...

singgah dan follow sini..:)

AzatLazat said...

dari segmen ezad skytech
singgah sini
sudi singgah sana pulak ye
nak cukupkan target ni
hehe
:P

syapik naser said...

@Shaherah sak3 !! haha,slm perkenalan jugak !!

Nurhasliza Jeffry said...

Haiii! Datang seranggg. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

Nurhasliza Jeffry said...

Haiii! Datang seranggg. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

nurain said...

salam kenal....dr segmen yg same.. hehe... follow back ye .. ^^

http://nurain-kisahhidupku.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

"Aku"....Nurul Azren said...

cik reen dtg melawat rakan2 blogger....
sudi melawat n follow belog2 cik reen jugak...
salam kenal dan salam ramadhan =)

http://siluncaimalang.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

♥CIK IERA♥ said...

salam...
singgah dan follow dari segmen yg same..
(^____^)

Miss Eunice said...

hola there..
leaving footprints here..;)

syerz eyryn said...

toink2. . ryn singgah dri segmen sme. .
btw, sudaa follow cnie :)

twinkeenabilah said...

Singgah dari segmen yang sama :B

Jum kenal-kenal :D

twinkeenabilah said...

Singgah dari segmen yang sama :B

Jum kenal-kenal :D

farhana hussein said...

hello there, dari segmen sama!

whoaa nice blog! suke!


http://auntieaqil.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

FOLLOW KAMU!

syapik naser said...

thanks semua sebab sudi jenguk blog ni !! sorry lambat reply eh !!!!

umi kokmie said...

salam perkenalan.
kokmie datang.

http://yumiera.blogspot.com/

Asyikin said...

hye, baru ada masa untuk berblogwalking. salam singgah and follow :)

http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

nabila azmi said...

hi2..serang sini tghri ni=)..done follow awk=)