qaseh tak raye kat sini tahun ni !



#nurul qaseh qalisya

this entry is about my lovely baby ! qaseh for short !!
this year dye raye kat umah opah dye lah ! alaaa,,,ni yg tak suke ni,,family aq tak lengkap tanpa qaseh qalisya nitaw !! smpai kakak aq kate dye tak nak balik kalau qaseh tak de,,qaseh la menjadi penghibur kamu sekeluarga !! kalau dye tak beraye bersama kami tahun ni macamane !! kami semua mesti sades je ! tak best lah !!! qaseh tahun ni dah boleh la dapat duit raye kan ! haha,,dah besa da pon dye !! kejap je kan mase ni berlalu !! dah 1 tahun lebih dah umur dye ! mule2 dulu kecik jer,tak sangke dah besa macam ni !! memandangkan kakak aq duduk sekali dengan kami sekeluarga kat umah ni , so,,ketiadaan dye tak lengkap rasenye !! tak rela nak lepaskan dye pergi walaupon sekejap !! sekejap pon rase macam lame je kalau nak tunggu !! qaseh,,jgn la raye kat tmpat lain !! raye la kat sini !! walaopun 2 hari dye tinggalkan kami !! adek aq la kesian,,nak sangat jumpe qaseh,,dye balik ni kejap jela agaknye dapat jumpe qaseh,,sebab malam raye qaseh dah nak balik umah opah dye dah !! aq dah bese  dah selalu jumpe ngan qaseh,main joget2 dengan qaseh,so,,kalau dye tak de tak best rasenye !! mintak2 la kakak aq tak pindah umah !! amin...




my bro n qaseh 


okeh lah ,, tu je rasenye yg nak diluahkan !! sodiss weh !! 





love you so much QASEH QALISYA !

2 comments:

Cik Baju Kurung said...

ololo . comelnye ! sabarlah. insha Allah. tahun depan boleh beraya bersama pulak :)

syapik naser said...

@Cik Baju Kurung uhmm,,betol tu !!