pengumuman-hadiah untuk contest > header saya comel

Photobucket
ini sticky post.new post scroll ke bawah !

hello,,pengumuman2 ! penting ni,,syapik tak bagi tahu lagi kan ape hadiah untuk contest yg syapik buat tu ! setelah difikir2 hadiah ape yang nak bagi kat korg kan,akhirnya dapat jugak tahu ape yg syapik nak bagi ! wohoo,,agak lumayan la jugak !! persaingan pon agak sengit taw ! tak sangke pulak ramai pnyertaannye,,,terima kasih la jugak sebab sudi bagi kerjasama untuk contest ni ! kalau tak de kerjasama yang diberikan oleh korg kan,,mesti contest ni tak menjadi !! syapik pon tak pakse korg nak masok ke tak nak ! tapi,,supaya majlis ni meriah lagi,,syapik galakkan la masok !!
okeh,,ta saba nak tahu kan ?? hihi...okey,,syapik bagi tahu
johan- topap-RM10 ringgit - sticky blog promot*syapik akan sticky postkan blog korg selama sebulan dalam blog ni - blog akan diletakkan di sudut khas dalam blog ni - blog review selama 1 bulan - kad raya dari syapik - doodle raya.
naib johan - topap 5 ringgit - sticky blog promot selama 1 bulan - blog akan diletakkan di sudut khas dalam blog ni - blog review slama 3 minggu - kad raya dari syapik .
 ketiga - topap 3 ringgit - sticky blog promot selama 1 bulan - blog akan diletakkan di sudut khas dalam blog ni - blog review selama 2 minggu - kad raya dari syapik.
uhmm,,syapik rase tu je lah yang mampu syapik bagi eh ! harap2 korg terima seadanya.cepat ataw lambat syapik bagi korg maapkan la eh,mybe kalau2 syapik bz ke kan ?? tapi syapik janji syapik tetap akan bagi ! jgn risau.eh2,kad raya tu kan , mybe syapik sendiri yang akan buatkan ! syapik akan gunakan design yg syapik masok pertandingan kad raya kat skolah syapik dulu,,JOHAN taw kad raya syapik tu ! hihi..
okey la,,tu je la !! kalah menang adat pertandingan kan,,so,terima lah seadanya eh !! jgn cakap syapik tak jujur plak taw...k la,,selamat berpuasa !

tarikh tutup contest : 27 august !
apa2 yang berlaku syapik akan khabar kemudian ! 

4 comments:

Afriana Simpsonizer' said...

hee , tak sabar nak tunggu pemenang die ! :D

yusuflaili said...

Salam;
akupun mcm nak tunggu hariraya pulak.

Tem0yo said...

syapik...lmbatnyeee....skrg dh buln 9 dh...hehehe

syapik naser said...

@Tem0yo hehe,,sabo2 !!!