one day !

Photobucket

tong tang tong tang !! eh2,,,sory2 ! 
syapik kat taiping ni ! sob2,,rindu oo sama qaseh qalisya !! baru berape jam kan !! uhmm...eh2,,macam kak lyssa cakap kan !! first time rasenye tahun ni beraye dengan blog ! wahh,,,takj pernah belaku pon !! time raye ape aq nak buat dengan blog aq ni eh ??? org semua beraye !! aq nak update n ngadap depan laptop ni  ?? nepppppp,,,,sorry la kawan!! tak de mase la !! kalau ye pon  ! Tak nak la nak ngdap ini je !! time to raye ! kan3 ! sian kamu kn bloog ! sory !! alaa,,bukan selalu !eh,,korg dah beli baju raye ke eh ?? syapik dah beli dah ! kale emas gelap kot ??? hihi,,wane ape tu ? ahhh,,tak kesah la !! korg semua tak balik kampung ke ? syapik kat kampong ni !!#usahla nak tipu syapik ! gagaga,,syapik mane ade kampung dah !! tiap2 tahun beraye kat umah jela ! opah,atok sebelah mak n abah semua dah tak de ! kaw hoang yg still ade opah n atok tu syukur la eh!! untung3 !! adohh,,baru pkol berape ni ?? uhmm,,,btw,malam ni last tarawikh kan ! besok tak takbir raye ! gileee,,,,rindu nye nak betakbir !! haha,,,sedih bile mendengarnye kn ! teringat dekat keluaga2 yg dah tak de ! saba eh korg ! setiap yg idop mesti akan pergi jugak !! lepas ni kite plak ! tunggu mase je !! kalau ade rezeki idop panjang !! alhamdulillah !! pesiapan raye tahun ni lancar je kod ! kasot baju seluar semua dak tesedia rapi ! tunggu nak pakai je !! duit aye pon ta tahu la dapat ke idak tahun ni kan ?? eh2,,syapik nak cakap ni !! sukenye ! syapik ade baju elmo taw ! huhu,,beli tadi ! comel sje !! macam2 ade tadi,angry bid la ! macam2 la !! so,,,citarasa syapik tetap wana oren ! 

btw,ini warne merah !! syapik punye warne oren !#my favourite colour !
walaopun macam kebudak-budakan,,biaq pi la !! aq punye hal lah ! sebok !!!
penat gile tadi ! smpai tertidoo ! ujan plak tu ! gilebest !! kat taiping ni tak sah kalau tak ujan ! mmg bandar ujan pon !! ujan selalu singgah sini !! sape duduk kat taiping ni buat2 besaba ok !! korg pon mesti dah biase dah ! but,mcm  syapik,,syapik tak biase !! biase duduk kat panas je ! tu la pasal kulit pon dah macam sean kingston dah ni !#ta de niat nak ngutuk dye,,dah kenyataan ! mati aq kalau sean kingston bace entry aq ni ! 

sape tak kenal sean kingston,,ni la dye ! gilee,,gelapnye !!! aq tak de la gelap macam dye ni !nepppppp...gagagaga...sorry2 ! haha,,hahahaha,,hahahahahahhaha....
kulit syapik ade la cerah siket ! hina beno la kalau gelap macam ni ! ngeh3 !!
eh2,ape plak mimpi aq nak beentrry panjang2 macam ni ary ni !#lantak aq la !! sebok !!! cedok nanti !! huh !
ape lagi,ape lagi ??? hmm///, k la ! tu je setakat ni !! babai..

No comments: