oh no !! tindakan ?

Photobucket

hattoyai ! entry yg agak menggemparkan !!#bg syapik la...kritikal dah ni ! adohh,,ape nak buat !! aq nak remove ape2 dalam ko risau ko merajuk ! sian la plak ko ! da lame korg bersame takkan tetibe je nak remove kan ??? mesti kesian kan !! aq pon tak sanggup sepatutnye..uhm,,,ta peh2,,,aq akan buat tindakan dengan seadanya !! tapi,,aq rase tak de la agak croud2 gitu kan ! tapi knape still berat ! kuat makan betol la kamu  ni !!

#BTW,korg paham ke ape maksud syapik ni ?? haha,,jgn takod,,sebenarnye syapik cakap pasal blog syapik ni lah ! blog yg dah gemokk !! blog yg berat badan smakin bertambah !! blog ni berat ke hah ?? takkan ?? sape sokong !! alaa,,malas la nak remove2  bende dlm blog ni dah ! sayang rasenye kan !!!  nak tengok berat blog ni ???

tengok ni ! berat kan ??
berat tak ??? alaa,,,naik 14kilo je kan ?? uhmm,,boleh dipertimbangkan lagi kod kan ??
amik keputusan untuk tidak remove lagi ape2 gadget dlm blog ni !!
yehaaaa,,,#gadget2 dalam blog ni sorak keriangan !
shhhhh,,jgn nak terlampau over la gadget2 sekalian !! aq remove korg nanti baru tahu ! hoh !#gadget2 dlm blog ni automatik TERdiam !..haha,padan muke !

setuju kan dengan idea syapik tu,,iaitu tak yah buang lagi gadjet2 dlm ni !! ala,,,baru naik 14 kilo !! bukan bnyak pon kan !! eh,,,sape nak timbang jugak berat anak angkt korg a.k.a blog korg ..korg boleh la klik kat sini lah..
timbang la berat diorang eh ! mane la tahu nak terlampau naik beratnye kan !! sape blog yg lebih daripada 100kb maksudnya blog korg dah terlebih muatan lah !!

okey la,,keputusan muktamad !! tak de timbang rase dah !!

maksudnya,,aq tak boleh dah la nak tambah ape2 gadget kt dalam blog ni dah kan ??? uhmm,,#redha !

No comments: