nak kasi lagi !





hey blogger,,sory la sebab semalam syapik ta de post entry pon kan !! sedih2 !! so ary ni,,balik skolah je terus bukak blog ni n nak tulis entry !! sepatutnye nak bg semalam ,, tapi tak sempat lah !! malas pon ade semalam nak post entry ! huhu,,tadi kat skolah dapat result pekse !! agak tidak memuaskan lah !! agak menusuk kalbu jugak ! juz math je yg tinggi ! yg lain sume macam hampeh !!! tak suke giler !! naseb la ujian bulan lapan je ! buat ujian ni pon sebab nak ade pekse time budak PMR amik trial !! kalau tak,,tak de pon exam ni ! tahun lepas tak de pon !! taun ni je !#mmg la,,taun lepas aq tingkatan 3 la syapik oi ! haha..
okey2,,ni syapik nak kasi ape kome taw ?? syapik nak kasi free doodle lagi la ! huhu,,,,doodle ni syapik wat semalam ! time boring2 kan ! sambil menyiapkan tempahan desktop untuk kawan2 syapik ! so,,syapik pon nak try la lagi lukis2 doodle ! mane la taw lepas ni boleh bg freee lagi kat kome sume kan !! okeyh,sape angkat tangan macam saye !! haha,,,melabun pulak eh !! btw,,,aryni ade jugak lagi tempahan yang tak didiapkan lagi !! bnyak sangat keje ! petang ni nak pg skolah lagi nak siapkan mural kat dinding skolah tu ! areth plak tak de,,so syapik ngan navin jela wat petang ni ! tu pon kalau ade cikgu siti ! kalau dye tak de,,macamane nak amik warne !! kan3 ?#wat2 paham jela....
oh2,,membebel plak lebih eh ! sape nak doodle tu scroll la kebawah eh ...

syapik ade 6 biji,buah,ekor doodle syapik watkan untuk kome taw !



ni first doodle syapik lukis semalam !

ni doodle versi rambut lurus gitu !

doodle ni muke dye banyak jerawat,,so dye pon sedih la !!


okey..tu jelah rasenye doodle kali ni !! lepas ni kalau syaik rajen,,syapik buat lagi eh ! babai !










6 comments:

merahitujambu said...

comelnyaa doodle..nak..

syapik naser said...

@merahitujambuhehe,,amik jela ! hahha...mmg nak bg pon ! huhuh

Bitter said...

whoaaa..comel nyaaa! kite amik boleh?? hihi :)

syapik naser said...

@Bitterhuhu,,amik jela ! ta halang pon !

Syahidaaa said...

kreatif kut. yg jerawat tu paling best. nt akan digunakan utk entry bila2, thanks :))

syapik naser said...

@Syahidaaahaha,,thanks !