my 300th followers !

Photobucket

hallo,,update disubuh2 hari ni memang la menyeksakan aq..uhmm,,sabaa jela...demi  nak meraikan syapik punye followers yang ke 300 ni !! wahh,,pejam celik,dah 300 orang kan ! alhamdulillah ! tak smpai 10 bulan rasenye blog ni ! syapik nak target 1000 org ! itu dah paling tinggi lah rasenye tu ! uhmmm,,,kene sabar bnyak2 ni kalau nak dapat followers yg banyak ! betol tak?? humm...,,syapik nak raikan ni sekadar nak bg award jela..syapik buat banner untuk dye,n kaba pade dye yg die ni bertuah ! huhu,thanks sebab jadik followers syapik yang ke 300 eh !!! lepas ni jenguk2 la blog ni slalu eh !


okey ! tengok kat atas tu,,yg syapik petakkan tu la followers yg bertuah tu !
so,,ni syapik nak bg ni !! terima lah seadanya okey !!!! subuh ni jugak syapik buat eh !!! haa...


okey,,tu la awardnye !!!! thankyou taw !!!  okey la,tu je,,nnanti kite tulis lagi eh !!! babai2..


No comments: