mesti tengah sebok kan !

Photobucket

hello,,ehari tak berblog ni !!! kekok plak rase ! haha,,macam komen yg tersimpan kaku kat dalam blog ni !! terpakse lah balas satu2 !! btw,,korg mesti tengah sebok kan !! sebok buat baju raye,sebok buat kuih,pasang langsir dan semua tu lah kan !! same la kite !! syapik pon sebok jugak !! besa la,, nak raye kan ! sape tak nak raye !! hari kemenangan tu !! setelah sebulan berpuasa ! tapi bile dah raye nanti usah cakap la kan betape seronoknye !! sebulan berpuasa ! so,time to raya lah kan !! korg jage diri leklok taw !! jgn main mercu,,nanti putus jari sape yg susah ?? mak bapak korg jgak susah !! org hari raya yg pertama duduk kat umah makan ketupak rendang semua tu,,korg,kalau dah terkena mercun tu,,tak ke kene lepak kat hospital ?? tu la padahnye,,paddan muke !! sape suruh main !#kejam tak ?? hehe,,hah,syapik nak nasihat,,jangan la main ! bukan dapat faedah mane pon !! tak dapat ape2 lah ! lagi merugikan duit adelah !! beli macam2 !! main2,,habes jugak !! baik la korg pegi beli makanan ke,,pg beli baju raye ke !! dapat pahale,,tak de la nak menyusahkan org !! betol tak !! pikir la sebelum buat !! bnyak berita2 yg mengatekan tangan putus la,,jari tak de la ! tak insaf ke korg ! kalau la korg yg berade kat tempat kejadian !! saket woo,,tambah2 kalau kene nak dekat raye !! meraung wooo !!! dah rancang nak jalan umah kawan semua tu automatik terbantut right ??? so,,,syapik nasihat kan,,jgn la ! stop it ok !!!
okey la ,, malas nak membebel panjang !! yg aweks2 kat lua tu,,pg la tolong mam,mak,ummi korg tu ! sian tengah buat keje korg tengok je,,yg lelaki tu kite duduk je taw,,k lah ! daaaa..

No comments: