lukisan tangan syapik

Photobucket

hello,entry kali ni bukan nak bangge yg syapik boleh lukis,,tapi saje nak tunjuk supaya seni ni mendapat smbutan dari korg !!  seni semkin ramai yg tak suke kan ? knape eh ? syapik rase seni lah yg pling best ! best gile3 !!
sape yg kate seni tu tak best memang laaa..haishh !! tak cube tak tahu okey..seni tu indah ! semua kehidupan skeliling kite penuh dengan seni,,kalau tak wujud seni,,tak wujud la deco2 alam sekita kita semua ni !! pikir2 kan lah..
ok,ni antara lukisan yg syapik lukis,,btw,lukisan ni dah lme,time boring2 kat skolah,syapik lukis la..
nk tengok ? scroll bawah !

ni syapik lukis tahun ni jugk rasenye..
my name 'syafiqnas'
ni pon syapik lukis tahun ni
teknik garisan n titik2
yg ni syapik lukis time form 2
mata yg menyeramkn !! huhu


hah,,bnyak tu jela hasilnye,,tak la bnyak sangat kan !! syapik cdng,tahun depan syapik nak belaja seni leklok !! spm nanti,,seni je A pon tak peh ! target nak masok UITM shah alam nak amik kos design n graphic.i wanna be a marvouless photographer lah ! yeah !!












6 comments:

saya cello191 said...

cantik la..unique~~

AnaAnis.MUsliMah said...

waaa...berbakat new..teroskan usaha ^^

feza said...

wah.bagus cita2 tu. teruskan berusaha syapik. ^_^

syapik naser said...

@saya cello191 ape yg unik nye eh ? er bagi tahu ??

syapik naser said...

@AnaAnis.MUsliMah haha..okey2 !! terima kasih atas sokongan tu eh !

syapik naser said...

@fezabaiklah !!!! usaa tetap akan diteruskan !! demi masa depan yg berjaya !!