lawok2..

Photobucket

hello,,mood tengan layan komen2 ngan kawan syapik ! haha,,,nak taw cite lawak tak ?? tengok bawah ni,,btw,,,manusia ni suke kacau aq !! gile punye manusia !!!


babu raj ni la yg selalu kacau aq !! tak tahu la dye nak ape ! kalau cakap ngan aq speaking tak habes ! rasenye dye ni org india tulen kot ! sape nak chit chat ngan dye,,pg la add dye kat facebook,klik sini
kome layan la dye ! haha...aq tak sanggup dah nak layan !!! gile punye babu ! aq selalu maki2 dye ! sian2 ! nak mintak maap bukan sekaum la plak !! haha...hmm,,lantak dye lah !! sape suruh kacau aq !! kene la ngan aq !! bnyak lagi sebenarnye chat2 yg dye anta kat aq !! dye pon selalu komen2 gamba aq !! kadang2 tu tak de kne mengena pon dengan gamba tu !! gile.nak belaja bahase melayu tak pandai ! lepas tu nak campor2 ngan kite yg berbangse melayu ni !! ape kate kalau aq suruh dye bace entry ni !! haha,,mesti lawak kan ! kui2 !!
k lah !nak tidoo,besok nak pakai baju baru,nak sembahyang raye lagi !! ta sabo asenye !! selamat hari raya !

2 comments:

ieyza afieyna said...

haha...

remove je friend.
kan senang..

syapik naser said...

@ieyza afieyna kak iza,,kalau remove frends,,tak smpai aty plak,dah org tu nak berkawan ! hahaha...mane la tahu kan,kalau2 kawan dye syapik sorg je..kalau dah remove langsung sorg pon dye tak de kawan,,haha