lamenye !




hehe,,lamenye rase tak update blog kan !! asyik2 cite lame ! so,,,ary ni pon sebenarnye ta taw nak cite ape ni ! but,,,,syapik try la jugak nak mengupdate sesuatu kan ! haha,,juz for happening !!!
korg denga jela ape yg syapik nak cite eh !! haha,,kalau syapik melabun ape2 pon,,juz dengar ! jgn nak mengade2 okey ! haha,,,,kidding je lah !!!
korang ape cite ?? dah puase ke 12 dah ni !! siket lagi dah nak raye kan ! so,,bahang raye dah semakin hampir kan !! baju raye dah beli belom ?? kuih raye dah ready ??yg pompuan tu,,jgn nak malas2 okey,,pg tolong mak buat kuih !!! pg3..
laki untung la kan !!! bebuka je makan !! bese lah !! kaum laki istimewa siket !!
taun ni syapik ta taw la nak wat baju raye wane ape,,,ade idea ??? warne ape cantik eh ??? syapik nak warne lain dary yg lain boleh ??? saje2 nak try ! wohoo,,,kalau ade idea kongsi2 lah eh !!!
syapik kat skolah ni ! nak lukis mural ! lagi 20 peratus dah nak siap !! petang ni pasti siap !! gamba untuk contest yg sypik nak sertai pon belo wat lagi !! ta sempat ape2 lah ! malam pg terawikh,,so lepas tu dah nak tidoo kan ! siang2 plak,,macam ary ni lah ! datang skolah nak siapkan mural ! lepas ni kalau ade free syapik wat la gamba kontest tu eh !! syapik akan try jugak sertai untuk memeriahkan lagi majlis kan !! okey la,,,keje tak siap lagi ni !! nanti petang dah nak balik,,besok cikgu dah nak nilai !! wooo,,,,gilla weh !!! 

No comments: