Kontest Mini TagLine Blog Terbaik 2011


wah2,,petang2 ni,,syapik nak join satu contest lah !!
kontest ape ?? bace tajokk kat atas tu okey !!! dah bace ? so,,jom kite sertai bersama2 !

cara2 nak masok eh ! bace dengan teliti :
#syapik copy paste je..

  1. Tuliskan Tagline Blog Anda Diruangan komen dibawah
  2. Huraikan apa maksud tagline blog anda itu dan kenapa anda memilih tagline berkenaan.
  3. Like Facebook Kami Dan Add Group FB Rakan Blogger
  4. Letakkan Banner Kontest Ini Di Blog Anda
  5. Digalakkan untuk membuat 1 entri mengenai kontest ini di blog masing-masing.
okey ?? dah ?? bagus !

ni banner contest !
#cute kan ? wink3 !

hadiahnye plak nak tahu ? tengok ni :
  1. Tempat Pertama = RM 50
  2. Tempat Kedua = RM 40
  3. Tempat Ketiga = RM 30
  4. Tempat keempat = RM 20
  5. Tempat kelima = RM 10
  6. Tempat keenam=RM 10
  7. Tempat ketujuh=RM10
  8. Tempat kelapan=RM10
  9. Tempat kesembilan=RM10
  10. Tempat kesepuluh=RM10

Cara Pemilihan Pemenang Kontest Mini Tag Line
Keputusan akan dipilih berdasarkan bilangan like paling banyak diruang komen.Kami akan letakkan like button diruangan komen bermula 21 Ogos 2011 nanti.Contoh like button adalah seperti yang terdapat di ruangan komen blog BeautifulNara.Com.
Pendaftaran peserta bermula 7 ogos 2011 – 20 ogos 2011 dan undian akan bermula pada21 ogos 2011.

wahhh,,duit tu ! haha...
okey ! sape nak join,juz klik ini taw ! ini !!! jgn tekan bende lain !

sume syapik dA buat ! like fb dah,add dah ! ape lagi ?? tak de ape2 dah la kan..huhu...okey la,cepat2 taw,,ade mase lagi ni !! rugi kome ! duit raye tu..huhu..
k lah ! tu je ! babai !!!

No comments: