kawan !



sgemen kawan !

sape kat sini tak de kawan ??? sape tak de kawan dah sah la tak amik tahu tentang dunia luar ! tak penah amik tahu tntnag org lain !! amik tau tntang org lain ? tak bz body ke namenye tu ?? eh2,,tak la,,sape kate ?? bg taw syapik ??? tak bz body la sebenarnye ! ape yg nak bzbodynye kan ?? kite amik la tau tntang kawan kite tu yg baik2 je,,jgn la smpai tanye hal peribadi kawan tu plak !! tu mmg la namenye bz body ! kite sume boleh berfikir kan ?? so,,amik yg jernih,,jgn amik yg keruh ! kalau boleh tolong sikit2 kawan tu ! kalau2 dye memerlukan ape2 ,, but dye malu2 nak bg taw,,,cepat2 la kite tanye dye,,,dalam mase yg same kite boleh la dapat pahale sebab tolong dye n dapat selesaikan masalah dye !! tak ke untung namenye tu ! huhu..
syapik pon ade kawan !! syapik ade ramai kawan2 !! so,,syapik tak terkecuali nak ikot ape yg syapik tulis kat atas tu !!

ni la kawan syapik kat skolah ! tapi ade lagi ! takkan nak tunjuk semua kot kan !

tu jela,,,,sebenarnye boring ni ! tengah cary pendrive yg ilang ! tak taw la mane aq letak ! hadohh,,mintak2 la jumpe ! amin...

2 comments:

merahitujambu said...

MOGA JUMPA YE PENDRIVE

syapik naser said...

@merahitujambuhaha,,moge2 jumpe la ! haha...lawak la.