KAD RAYA GUA UNTUK LU


hey2 ,, lame da contest ni ! but malas nak edit2 sume ni ! haha,,mood tak baik ! so,smalam tetibe je rase baik aty dan edit gamba tentang kontest ni ! huhu....
sape nak join ? klik blog ini ! taw..
cary name contest kat atas !

ni plak bannernye..

macam best je kan ? huhu...
mary2 cepat kite join ramai2 !

bace segala syarat yg termaktub kat dalam tu baik2 taw..lepas tu baru join rmai2..

ni kad raye yg syapik pertaruhkan..jeng3

apa macam ? okey tak ???
mai la join eh..tapi kene rajen2 la edit gamba cantik2,,,bnyak persaingannye !
so,,tugas syapik selesai !!
sape nak join join cepat eh,,bnyak kali promot dah ni ! huhu..

okey la,,tu je,,slamat berpuasa dan slamat ary raye !!!

2 comments:

dhiera said...

good luck syapik~
dah lama tak dapat kad raya~hu

syapik naser said...

@dhiera huhu,,thanks taw !