"Jom Join Bloglist V12gether Blog"


hey,,lamenye tak masok bloglist kan !!! so,,ary ni syapik nak join satu bloglist ni !!!! syapik nak dapat duit raye ! tu yg nak join ni !! huhu,,,,mintak2 la dapat ! wohoo !

jom bace syarat2 dye dulu okey !

Syarat Yang Pertama :
Korang kenalah ada blog(yang nie wajib, lau xcukup syarat nie pendek umur), dan tak mengira warganegara, blogger dari Zimbabwe pun dialu-alukan....

Syarat Yang Kedua :
 Korang kena buat satu entry pasal entry nie....
dengan slogan " Saya seorang blogger kerana...." (yang sunat jer, xnak buat pun xpe), slogan yang terbaik mungkin akan mendapat duit raya..jeng3...(ikut suka berapa patah perkataan pun)

Syarat Yang Ketiga :
entry tue mestilah bertajuk "Jom Join Bloglist V12gether Blog"perlu copy paste banner kat atasdan mesti link balik ke blog nie...

Syarat Yang Keempat :
Lepas dah siap buat etry tue, tinggalkan link entry tue kat bahagian comment....

Tarikh Tutup Penyertaan :
Pada hari raya keenam


syapikcopycat je syarat2 dye ! hahaha...jgn marah yer abg !!!!

okey,,meh kite ikot syarat dye bg okey !!!
syapik wat entry dulu eh !
" Saya seorang blogger kerana....sebab ape eh ?? sebabnye,,mule2 suke2 je ! lepas tu terus minat ! tiba2 je ! lagipon ,, dary sini la syapik dapat kenalan yg ramai ! selain berfacebook,,,dary blog pob kite dapat kongsi2 maklumat dary org lain !! bg yg suke membace jugak boleh la kite jalan2 kat blog org lain !!! best woo bace entry org lain ni !!! lawak ade,,sedih ade ,,macam2 gelagat la !! tapi,,ade jugak sesetengah blog yg ade wat tutorial,,hah,,yg ni yang best ni ! syapik suke tutorial !!! syapik suke sangat,,sampai syapik sanggup salin name blog yg ade wat turial ni !! nak dekat penuh dah buku tutorial tu !! kalau kome ta caye,meh sini datang umah syapik,,tengok sendiri ! 
mate syapik ni lain macam sikit,,suke tengok warne-warni !! so,,ta boleh nak dielak lah sume bende ni !! setanding la dengan minat syapik tentang blog ni !!!....

yg ni banner contest eh ! sape nak join,,just klik kat banner ni !

ok,,ko ???
syapik rase tu jelah kot kan ? ape yg dye mintak syapik da wat !!! setakat tu jela entry ary ni !! lepas ni syapik nak siapkan tempahan ! babai kawan2 !!!



tinggalkan kome sekali eh ! kalau sudi !!

No comments: