hadiah selamat smpai !

Photobucket

huhu,,bali je dari sekolah tadi terus nampak sekeping kad tersadar kat disebalik tingkap !
aq pon ape lagi ! wah,,,excitednye !  name yg tertera kat muka hadapan kad tu adalah nama aq !! aq pon pelik la !!! sape plak yg bagi ni !!
aq pon bawak la kad tu bersame2 aq masok kedalam rumah !! letak bag then terus nak bukak kad tu ! rupe-rupenye kad dari http://soliciousstorynory.blogspot.com/ lah ! woaaa,,,,,terharunye ! selamat jugak smpai kan !! baru syapik ingat,,yg syapik ade masok contest dalam blog dye,then mng ! tu yg dapat present kad raye tu ! huhu,,btw,,suke gilebabeng lah !! tak sangke !! kad raye yg pertama buat tahun ni !! n syapik rase seumur hidup syapik,tak penah lagi dapat kad raye yg posmen hantar !! thankyou blog solicious eh,anda merasmikan tirai pembukaan diary idop syapik yg selame ni tak penah lagi dapat kad raye dary org lua !! huhu,,,harap2 tahun depan ade lagi pihak penganjur buat contest sebegini lagi eh !! gerenti syapik akan masok !! syapik nak kekal kan prestasi !#konon ! haha...
klah ! sape nak tengok kad tu ?? syapik kongsi eh ! kan milik syapik ! hhoho..



tu lah kad rayenye ! cute sajja ! lepas ni mintak2 la ade yg sudi nak bg lagi kan ! wowowowow... btw,thanks blog solicious eh !


sape ade nak bg syapik kad raye lagi ???? syapik membuka saje tawaran tu ! ngeh3 !


2 comments:

SoLy SoLicious said...

Alhamdulillah selamat sampai :)

syapik naser said...

@SoLy SoLicious alhamdulillah !