freebies solat



hey,,,balik je dary sembahyang tarawikh tadi,,syapik terus dpat inspirasi nak lukis satu doodle berbentuk org solat dari pandangan belakan !! terbayang2 je bentuk doodle time kat masjid tadi ! huhu..
nak tengok hasilnye ??

ni lah hasilnye,,inspirasi semasa solat tarawikh tadi ! haha,,menjadi jugak ! tapi warne still comot ! adooo !! nak kene practice lagi ni ! sape nak boleh la amik !! kat doodle tu jugak,syapik nak nasehatkan supaya solat 5 waktu,,jgn tinggal ! terutamanya yg dah besaa tu ! tarawikh pon jgn tinggal taw ! especially sepuluh malam terakhir tu !
eh2,,untuk pengetahuan korg kan,,doodle trade yg syapik wat tu tak lame la...syapik malas la nak trade2 ni ! tak de smbutan la,kalau nak trade pon cakap je personal kat syapi melalui fb ke ape ke taw...sorry bebanyak !! so,lpeas ni,,doodle yg syapik wat awal2 khas untuk ditradekan boleh la syapik derma kat semua blogger kesayangan syapik kat lua tu kan..huhu,,,kalau nak doodle syapik MESTI follow syapik dulu taw,,,kalau tak,tak halal doodle yg korg amik tu ! huhu..
okey la...nanti syapik upload lagi eh doodle2 yg syapik dah buat !! doodle dah ade,,nanti syapik bg eh ! tunggguuuu...

ape lagi ?? komen la,,kalau tak komen syapik kerat jari nak ?
#ugutan !
ngeh3...

1 comment:

Nurulhuda said...

Salam , saya ambil ya :)
Semoga doodle ini boleh dijadikan iktibar untuk semua muslim.
Terima Kasih! :D