first time jejak kaki kat tempat yg bernama BAZAR RAMADHAN !

Photobucket

haha,,bace tajuk pon lawak kan bunyinya !! first time kot ary ni jejak kaki kat tempat yg bernama bazar ramadhan !! lawak kan ! korg mesti ary2 dah pg kan ??syapik baru ary ni,,bersejarah sunggu hari ni ! btw,,,bazar ramadhan tu bnyak jual makanan ! kan3 ?? hihi..syapik taw la,,mmg bnyak makann pon ! takkan la bazar ramadhan jual kasot plak ! kan ??? ngeh3 ! tapi,,bazar ramadhan kat sini bukan ade jual ape2 pon !! so bored !! tak de ape2 pon,paham !!
tu la salah satu sebabnye syapik tak kua jejak kaki ke bazar ramdhan kat sini ! hoho..lagipon,wat ape nak beli makanan bnyak2 kan ! dah bebuka nanti kalau dapat air sebotol pon cukop !! makanan yg dibeli tadi macamane ?? hah,,tu la pasal ! sape suruh beli kan !! rasekan !! tu la org cakap,jgn membazir !! nafsu bulan puase ni kene la jage ! mmg la nampak makanan semua nak beli ! tapi,,time bebuka nanti ape pon tak ! jadi bahan makanan kucing je ! raye berape hary lagi meh ?? tak sabar rasenye nak pakai baju raye,nak jalan2 umah saudara smbil mkan biskut , keropok2 ! huhu,,nak makan lemang,rendang tok ! woaaa,,,meleleh ! meleleh tak ?? hihi,,mesti la,,sape tak puase tu mmg la tak meleleh ! especially for girls ! jgn terase okey ! ngeh3 !!! ayat tu dituju khas kat budak lelaki only ! except for woman..
okey2,contest syapik lagi berape hari je nak tamat kan ?? sape yg tak join lagi tu,,korg boleh la klik sini untuk join ! mari2 kite meramaikan lagi ! okey la,,sape tak mandi tu,pg mandi ! busuk lah ! hihi..

selamat berbuka puasa semua !

No comments: