edit gamba lagi !!




agak boring hary ni sebab cuti kan ! besok skolah balik !!
tak nak !!!!!!!
mnggu depan last skolah ! lepas tu cuty seminggu !! yeah !! macam tahun2 lepas kan,,skola syapik seminggu sebelum nak raye skolah dah cuti dah ! tapi,tahun ni tak plak ! haddoi,,ni yg tak suke ni !!
baju raye pon tak beli lagi !!! tak tahu nak warne ape untuk dibuat baju raye untuk tahun ni !
wane ape eh cantek?? w.e lah ! asalkan ade..
dah cuti kan ary ni,so syapik pon luangkanla mase ni dary besahur smpai sekarang untuk belajar edit gamba dengan care yg lain plak ! sebelum ni care yg same je ! so,,ary ni dapat jugak belaja yg baru ! ngeh2 !
nak tengok hasilnye ?? bese2 je !



macam terkeluarkan ! haha...


#gambar sampingan sahaja !

okey,,tu jela ! tak larat nak wat bnyak2 ! bukan senang taw ! huhu..
babai !
sampingan:
Assalamualaikum.. Rakan2 ku sekalian dimohon utk : Buka kmputer/laptop/netbook anda pada Local Disk (C) :\ Program Files (x86) \ Microsoft Office \ MEDIA \ CAGCAT10 , cari gmbr b'nama J0285926. Anda akan temukan gmbr Lambang/bendera Zionis Israel lengkap (persis dgn wrna aslinya) dgn lilin (sarana ibadah mereka). Sebaiknya korang delete . Dikatakan gambar bendera tersebut ada di seluruh PC & Laptop.


jahat betol la org israel ni ! hati2 ya korg ! merek sekarang sedang menyesatkan org islam ! so,jgn la terpedaya dengan ape yg ditawarkan !



No comments: