doodle trade !



hey,,bngun2 je tadi sedar jam dah pukol 7.26,,cepat2 terus siap nak bebuka ! ta sedar ape2 pon ! penat sangat rasenye !!! sekarang ni dah kenyang dah ! huhu,,alhamdulillah !! malam ni tak taw la pg tarawikh ke tak ! sebab mak tak de pon kat umah ni ! dye bebuka kat lua la kot ! slalu syapik pg tarawikh ngan mak syapik ! kalau dye tak de tak pg la ! kalau pg pon kene jalan kaki ! tak nak lah !! dah le ade anjing !! dulu dah kene keja dah ! hee,,,sumpah tak sanggup dah !! syapik nak kate kat sini kalau boleh syaik nak doodle trade dengan kak una.
tapi tak taw la dye nak ke tak nak !! ni first doodle trade kot ngan org ! sebelom ni try2 je ! huhu...so,,syapik nak try la !! kak una nak ke pon ?? haha,,bia la !! syapik nak doodle dye !! tomel2 aje tawok !!! huhu,,suke2 !!!
oke tak kak una ? jom la doodle trade nak ??? jom3 !
syapik nak bg doodle ni lah !!! meneyebabkan syapik agak boring aryni ,,so syapik nak bg doodle yg ini lah !

doodle trade bersame kakak una comel !
okey tak yg ni ?? muram je kan ?? haha...
tu tandenye doodle syapik tengah badmood !! perempuan,,bese lah kan ! kahkahkah !!!
okey la,,ta taw la kak una sudi ke tak dengan doodle ni !!! huhu..

1 comment:

♥ Nurhusna Syabani Hamzah ♥ said...

thanks syapik :) akak dah ambill :)
let see your doodle in my blogg ???
comeees ^^