doodle free !



hey2,,tersangatlah rindu kat blog ni ! baru berape ary tak online kan ! uhmm...
korg rindu tak kat syapik ?? tak rindu cakap jela !! adohh,,,
tapi syapik rindu kat korg !! okey2..
ni hah,,nak bagi lagi ni ! nak bagi ape ?? nak bagi lah kan,,sape tak nampak tajok kat atas tu memang sah la dye raboon !! you know whats meaning of raboon ?? raboon tu rambutan lah ! hahaha.....#kidding !
okey2,,back to our topics kan.,smalam memandangkan syapik tak online,so ape lagi,,macam bese lah ! wat freebies lagi la untuk korg !!! sape nak amik je okey !!!!
okey,tanpe melenghkan mase kite,,,syapik uload kan eh..



haha,,2 biji simple doodle syapik nak bagi eh ! sape nak amik jer..tak marah pon ! bnyak lagi doodle yg syapik dah lukis ! tapi tak warnekan lagi,,,ingat senang ke ?? untungla ade org nak bagi doodle ! huhu..okey la,,,nak pg ipoh jap !! babai frends !

14 comments:

saya cello191 said...

comey ja..^^

syapik naser said...

@saya cello191thanks eh !

Syahidaaa said...

kejelesan tahap maksima. maklum, tgn mcm batu keras -.-' nak :DDD

syapik naser said...

@Syahidaaahha,,try la bnyak kali !! huhu..

ツTyra ツ said...

Saya ambil lagi kayy :D

syapik naser said...

@ツTyra ツ amik lah ! huhu..

Rynelmo said...

saya amik eh ? cantiklah doodles awak :")

diela yunyun said...

kite amek 2 due..teng

syapik naser said...

@diela yunyun haha,,okey2 ~

Leeya Hezlin said...

akak ambil lagi doodle kat sini.
actually akak ada juga ambil yang lain..
tapi tu la..xtau mau buat apa..
ambil pun sebab geram tengok doodle yang cute..
btw,dun wori..
if akak nak guna doodle syapik,i will ask for your permission first..
thanx yaa.. :):)

syapik naser said...

@Leeya Hezlintak pe akak ~ nak buat simpanan pon tak pe ! huhu,,syapik suka sangat ade og datang sini sudi ambik doodle syapik ! haha,,nanti kalau dah pandai buat header,boleh la guna !~ kan3

syapik naser said...

@Leeya Hezlintak pe akak ~ nak buat simpanan pon tak pe ! huhu,,syapik suka sangat ade og datang sini sudi ambik doodle syapik ! haha,,nanti kalau dah pandai buat header,boleh la guna !~ kan3

Shya Hieyra said...

wahhhh,comeynyer!ni da super tiutt miuttt..ieyra bru smpi cni,hu3..amk doodle tas kuc erk..thnx syapik! :)

syapik naser said...

@Shya Hieyra haha,,,,,same2 ~