Contest Gambar Desktop Paling Cun !

Photobucket

hallo,kali ini syapik nak join satu contest plak la ! lame tak join contest kan ?? memandangkan dah lame ! so,memang peluang la kan ! so,name contest ni adalah kontest gambar desktop paling cun ! wahh,,paling cun ?? huhu,,suke2 !! lain dary yg lain kan ??? ni la first time masok contest macam ni ! so,jgn la lepaskan peluang ! ade peluang,amik la kan ! same jela dengan terjumpe duit tepi jalan ! takkan tengok je ? mesti nak amik kan !!#jgn tiru istilah tersebut ! .
hihi,,tanpa melengahkan mase ! syapik start dary sekarang !!!

this is ur banner of this contest !


huhu,,sape nak bace syarat2 n join skali boleh la ke sini !
korg join skali eh !! same2 meriahkan lagi majlis !!

okey,,syapik dah tanye pihak penganjur ! boleh ke letak lebih darypade satu ! then dye pon menjawab ! boleh jer..berape2 pon boleh ! wuaa,,ni yg suke ni ! korg tak de la bored tengok gamba satu je kn !!
okey,,kat bawah ni ade dua keping gamba yg syapik nak pertaruhkan !! meh tengok !



syapik nak tag kat semua pemblogger2 yg singgah ni eh !!!! mai la join !#promot ni ! hahaha..

ni lah 2 gambar desktop syapik !!! okey kan ?? kate boleh bg lebih !! eh2,,boleh tak syapik nak promot siket desktop pic yg syapik buat kan untuk kawan2 syapik ???? ni hah syapik bg tengok okey ! hihihi...





hah,,ade 4 je syapik masok !!! mesti korg tertanye2 knape sume perempuan ?? kan3 ?? eh2,,biase lah ! syapik kan...............teeet ! haha,,tak2,,,beh tu,,dah dak perempuan yg order kat syapik !!! untuk diorang jela !!! mane budak2 laki nak bende ni sume kan ??? ade2 ?? kalau ade tabik la bro !! haha..
k lah,,panjang sangat entrynye kan ??? setakat ni jela,,,dengan ini syapik melabuhkan tirai disini eh !! babai3 !!






No comments: