contest blog paling superb interesting

Photobucket

hey,,nak join contest lagi lah ! sape nak join ! mai klik sini'
jom la join kalau sape rase blog dye tu superb ! haha,,syapik tak rase jugak blog syapik ni superb !! main masok je ni ! hihi

dah bace kan segala syarat kat dalam blog pemilik tu kan ? bagus !

mari kite mulakan empayar ! huhu
banner majlis !

sape rase2 nak join tu,,marilah eh !! sebab bnyak mase lagi tu ! huhu...bulan 9 adalah special month bg syapik,,so mintak2 la boleh menang ! huhu..

ok,,nak tag kat
anis bibir merah
echah nak PMR
izzazi budak kecik !

k lah ! tu je rasenye untuk kali ni !!! babai !!

7 comments:

princess d0UbLe F said...

saya dah letak URL nie dekat entry tuh , thanxs yaww sbb dha join . sorry atas kesuitan yang berlaku ~

syapik naser said...

@princess d0UbLe Fok,,tak peh !

princess d0UbLe F said...

@syapik naserpemenang sudha diumumkan , syapik boleyh tengok di sini :
http://chintakamoo.blogspot.com/2011/09/pemenang-contest.html

syapik naser said...

@princess d0UbLe Fokey dear !!! thnks ~

princess d0UbLe F said...

@syapik naserhadiah nye top-up RM5 . syapik bagi lha line ape yg syapik gne for gadis masokkan top-up . sama ada maxis or celcome .

syapik naser said...

@princess d0UbLe Fohh,,syapik gune MAXIS ! macamane gadis nak masokkan ??

princess d0UbLe F said...

nanty saya bagi nom pin . at FB .