adooo

Photobucket

haishh,,malehnye nak update entry ary ni !!! kalau tak update bosan la plak kan !!
syapik baru balik dary tepeng ni ! lahamdulillah semua lancar !! rindu qaseh !! balik2 tengok dye tak de ! sentap !!!!#ayat diba..hah,...da beli dah semua baju raye !! besok nak pakai !! wheee,,,tak saba rasenye !! balik je tadi kan,,jalan jam woo !! org dary ipoh mau datang paret terpakse lah mengharungi jalan yg sesak !! sian..besok,,pagi2 terus nak makan !! hah,sebot pasal makan kan,,semalam syapik timbang la berat kat penimbang umag mak sedare syapik semalam,,excited lah nak naik kan,.kod2 bertambah turun ke berat ni,tengok2 70kg !#sentaapp seketika..woih,,gile !!! betol ke ni !!! lepas tu mak aq plak timbang,keputusannye jugak diluar jangkawan,adek aq plak,,jugak diluar jangkawan..uhmm,,dah sah ni,,penimbang ni PENIPU !! ngok punye penimbang !! nipu je lebih !! tak pecaye aq,macamane la kalau big momma yg naik atas penimbang tu,,mau hancor agaknye !! kenal ke sape big momma tu 

ni la big momma tu..kih3
kih3,,,tak sanggup aq,,kene himpap tak boleh ngucap panjang dah ni..peha dye pon dah besar kayu balak !! 

uishh,,dye tunjuk peace tu,,,balas la balik !! kakakaka,,..

korg nak tengok underwear dye?? tengok ni...lawak wehh

caye tak ??? gile punye gemok !! ape yg dye makan ntah !! hahaha...
okeh la,,tu je kod !! tersasul plak cite psal big momma ! hahaha...btw,,,,aq tak nak jadi macam big momma ni !! sape la nak kat aq kalau badan dah besa gedabak macam dye !! puih,,tak sanggup !!!

4 comments:

yusuflaili said...

Salam;
mak,Oooooii! besonya seluar,mesti kena tempah tu tak dijual saiz tu kat pasar.

syapik naser said...

@yusuflailihaha ! taw tak peh !!! mau kene tempah ni !!

Nadiya Kyrie said...

penimbang tu puasa. penat la tu ! sebab tu gelong smacam *menyibuk

syapik naser said...

@Nadiya Kyriehaha,,hampeh !!! taw tak peh !!! roboh la...