try lukis doodle !


hai2,,da nak malam ! malam ni terawikh ! huhu,,
da lame tak merasai nikmat sembahyang terawikh ! haha,,
okey2,ini syapik nak war2kan yg syapik ade try lukis beberape doodle !
syapik lukis atas kertas,lepas tu tangkap gamba,then edit kat photoshop cs3 !
haha,,,,try punye try,,jadi jugak ! weee,,nak tengok tak ? meh2 sini syapik bg tengok !
jap eah...


haha,,jadi lukis ini ! okey tak ??? haha,,lawak kan !
ni first time taw lukis doodle ni !!! wuaaa !!!!
ilang terus kemruk nak melukis doodle ni !!!
dapat jugak merase lukis doodle hasel ciptaan sendiri !! lalaalla,,,
kalau kome nak amik,,amik jela,,ni try je ! cobaan3,..'
haha,,,jgn kutuk2 taw !! kalau kome kutuk ! siapla kome !!!

6 comments:

♥ Nurhusna Syabani Hamzah ♥ said...

wheeee :) omeiii !
practice make perfect dik ^^
dulu akak pun mcm nie gak but when we practice lama tgn akan biasa dengan mouse.
soo , good luck in doodlin ^^

syapik naser said...

@♥ Nurhusna Syabani Hamzah ♥haha,,okey akak ! syapik akan terus berusaha buat yg lagi baik ! huhuhu

Kyra said...

woaaaa. ada pbezaan sgt dgn doodle awk lukis skrg. makin cantik doodle awk. suka tgk blog awak, first time jumpa blog ni ! hihi

syapik naser said...

@Kyra huuuuu,,tqsm..huhu,,mekaseh2

Rhirhy Amore said...

kereen lucuuu , i like them :)

syapik naser said...

@Rhirhy Amore tq~