kotak posting lain


tengok tu,,kotak nak posting lain kan ? ni ade jalan penyelesaiannye

credit to abg wan
ramai dah yang jadi bende ni !!! 
kotak nak post ni jadi lain !
syapik pon kene taw,,lepas tanye abg wan,,,dye bagi taw,baru la syapik taw
terima kasih lagi sekali taw abg wan.
sekarang ni syapik nak kongsikan pulak
kat korang2 semua taw !!!
oke,kite mule eh,,
mule2 korang pegi la kat

dashboard>setting>basic 
lepas tu ,,scrolll lagi kebawah,then,tengok kat

globbal setting 
korang mesti tick yang old editor kan ???
so,,korg untick yg old eitor tu,korang tick plak

updated editor 
lepas tu save la..
da,,kotak tempat korang nak posting da kembali semula
seperti biasa !

oke,enjoy it..
credit:abg wan

thankyousomuchlaabgwan !

2 comments:

yaya dluver said...

THANKSSSS GYLE

syapik naser said...

@yaya dluverwah2,,suke ek kamu ?? haha,,yer2,,same2 !!