tak sekolah !


hoi2,,tak skolah eh ????#dituju kepade empunya diri !
heee,,bia la ! saye malas nak pg skolah ary ni ! wekkk,,,hum,,ary ni ary first puase ! okey la lagi ! juz kering tekak jela nak minum air ! aq dah la kuat minum air !! bngun pg tadi pkol 9 lebih ! lepas tu siap2 nak pi amik netbook kat kedai,sebab nak suh install microsoft 2010 ! dah pg,,,,tengok2 tak siap agy lah ! hee,,,bengang betol la,,,tunggu punye tunggu ! ta siap gak ! rupe-rupenye tak mau nak installl,,ape masalahnye pon aq tak taw ! lantak la situ,,gune je la ape yg ade! hee,,berape hary lagi nak raye eh ?? haha,,,,baru sehari pose dah nak pikir raye yek ? huihihi,,lantak la ! wekkk,,,,besok skolah ! adohh,,malasnye !!! knape eh ! skarang ni aq dah malas nak jejak kaki kat skolah uh ek ??? aq rase macam boring je belaja sekarang ni ! rase tak nak belaja je,,,but ! kene belaja jugak ! demi mase depan yg cerah ! ko nak ke mase depan kamu akan jadi seorang pencuci tandas kat KLCC ? bile org tanye kamu keje kat mane ? cewahh,,jawab dengan yakin dan dengan rase banggenye ! aq kerje kat KLCC ! kamu ade ? haih,,setakat keje kat situ sebagai pencuci tandas awam ta payah la syapik ! aq ta nk jadi sume tu ! bukan aq nak memilih ! tapi demi diri sendiri ! dunia sekrng ni mane ade org pakai duit setakat 500 sebulan dah ! sume barang dah mahal ! ta main dah harge2 yg murah ni ! sedangkan masok tandas pon nak berbayar ! mmg dunia sekrang ni sume kene pakai duit la senang cakap ! pelik kan !!! dunia dah maju la katekan ! tapi macamane dengan org2 yg duduk kat kampung macama aq ni !! uhmm,,sabo jela !!! tak peh2,,yg penting ,, mase depan aq bia cerah ! standing dengan cita2 yg aq impikan selame ni ! korg pon mesti ade cita2 yg cerah kan ??? so,,jgn abaikan cita2 korg yg korang impikan tu taw ! usaha smpai cita2 korg tu tercapai okey !

No comments: