; Sayakinie cari Q&K Blogger

hai2,aryni syapik ade dapat request satu ??? alah,ntah,lupekan ! so,syapik nak join la ! sape2 nak join pon boleh eh ! ni banner dye 


sape nak join !! try klik kat banner tu,atawpon pg sini jer nysnyesa..
lepas tu,dye suh jawab beberapa soalan yg diberi oleh tuan tanahnye !
ok,,kite mule
1-" Blog Sayakinie ni terlalu over ka ? "
jawapannya: saya rase tak lah ! okey jer,,comel cute semua ada ! dengki syapik okey !
huhu,,tuan tanah ,tak over pon lah ! jgn nak memandai anggap blog awak tu over ek ! huh ! hahaha
2-" Sayakinie ni blogger yang sombong ? "
jawapannye:sape kate awak sombong ?? tak pon lah ! awak ni baik jer,,peramah gitu kan ! haha,,walaupon syapik tak kenal awak sangat ! tapi,,awak tak sombong !! syapik sellalu melayang2kan diri ke blog awak taw !! sebab semua entry dalam tu the bestt la awak ! huhu
3-"  Nasihat untuk Sayakinie mengenai blognya "
jawapannye: nasihat ??? ta der nasehat ape pon,cume nak cakap kat sini,BLOG AWAK CHANTEK LAH !!!!!!!!!
tu jer,,selesai dah asenye !
eh2,,nak tag tertinggal ! syapik tag kat 
CIK KACAK LAH


okey,dah selesai kot ! dah kan ?????
tu jelah untuk setakat ni.
btw,syapik da lame kan tak update,,beh tu,ta de sape2 nak request contest ke apeke kat syapik,,
so,,sesape2 yg ade contest ke ape kan,,ringan2kanlah tangan tu request kat syapik taw ! thanks !
bai2,muahhx !



2 comments:

Nisa Sayakinie said...

dtg cek answer nda , wahh ! bole tahan answer nda . btw , sy rsa awk bole mng sbb segmen ni takda sambutan :)

syapik naser said...

@Nisa Sayakiniehah ?? betol ke ni ?? haha,,sonok nye !!