Saya Nak T-shirt Domo kun!!

ary ni,,dengan mood penatnye aq nak masok satu contest ni !! ini kontest di request oleh kakak anis kite !! contest pasal domo ! act,aq tak minat sangat domo2 ni ! but,nak wat macamane,da ade org request ! syapik pon try la naseb okey !

first,macam besa,,bace syarat2 dulu
meh2,sini tengok bawah ek :

okey,dah kan,lepas tu kite ikot syarat2nye taw...
buat entry pasal contest ni ?? okey2,,entrynye ialah,,or kate domo ni cute ??? cute ke ?? syapik rase cute lah jugak ! warne coklat,,wah2,my favourite colour lah !! suke2 dary segi warnenye !!
syapik rase tu jela,sebab syapik pon ta penah ade patong,baju domo sume ni,,,saje nak try naseb ! huhu.lepas tu,ni banner contest !

nak tag kat 
ee
kak tiqah
dibah
tu jela kan,okey la,,nak semayang n tidoo ! penat gile,sebab baru balik dary kem !! huhu...
babai !

4 comments:

Pupel Liyana said...

gud luck kamu.. maceh sudi join:)

syapik naser said...

@Pupel Liyanaokey,,doakan syapik !

si macho said...

menerjah & gigit semua yang menyertai :D

caiyok2 \(^_^)/

syapik naser said...

@si machohah ? nak gigit ???? gigit la,,ta takod pon,huhu