nak tanya ni !

gud morning uolls !
pagi2 ni syapik terus bukak blog then singgah jalan2 kat blog org !kasot skola,
ape sume tu suma aq belom siapkan !
asyek je dengan blog kan..
haha,,#biarlah....
wekkk..:p
aq sebenarnye nak tanye sesuatu ni khas kat kak una..
arap2 la dye boleh bantu..
masaalahnye ini,,tengok kat bawah taw kak una..

#klik untuk penzooman

hah ! dah tengok dah kan kak una ! kalau kak una boleh tolong syapik,,mmg syapik harapkan sangat pertolongan dary kak una ! dah merate2 dah syapik cary tutorial ni !
tuan punye blog tutorial yg syapik amik dulu tu tak boleh bukak plak..
uhmm,,,,pertolongan dari kak una diharapkanlah sesangat ! 

4 comments:

♥ Nurhusna Syabani Hamzah ♥ said...

okeyy , first , syapik pergi dekat link akak nie

http://aqupunyekesahbukankau.blogspot.com/2011/06/tutorial-tittle-sidebar-to-image.html

try tengok coding tuh , masukkan coding tuhh , kalau tak boleh jugak , nanti inbox akak , tadi akak ade add kamu nick name : Rainbow Lovalove

syapik naser said...

@♥ Nurhusna Syabani Hamzah ♥dah try dah,,tak mau jugak,,lain plak jadinya !! nak kembalikan kod ke bentuk asal tu susah lah !!! ta reti syapik,,,risau bende lain plak yg jadi..

♥ Nurhusna Syabani Hamzah ♥ said...

tak pe lahh , nak akak tolong takk ?
akak free nie , kalau nak inbox akak emailngan pass

♥ Nurhusna Syabani Hamzah ♥ said...

ermm , mcm mner eihh , tk pe lahh nak akak tolong takk ? kalau nak inbox akak email ngn pass kamu :)