my netbook

hallo,selamat perang semua ! arini sangat lah boring taw tak ! netbook syapik pon ta de ary ni ! dye pg wat rawatan kejap la,,,sebab dye aryni tak sehat !!! salah satu organ dalam badan dye dah ilang !! so,,syapik pon terus la cepat2 amik rawatan supaye tak memudaratkan lagi ! ni pon syapik online gune lappy kakak syapik !! uhmm,,sangat la boring ary ni kan ?? kat skolah pon same ! macam lengang jer ary ni kat skolah ! ramai yg ta datang skolah ke pon ???? uhm,,tak kot !! hah,tak3,,ary ni tak silap syapik la,,form 3 kelas 3rk1 ade motivasi eh ? kat mane ntah ! form 3 yg lain ade ape pon syapik tak taw ! yg form 5 plak ade ceramah kot !!! so,,memang lengang la skolah ary ni ! rehat tadi pon form 4 je ade,.netbook syapik kat cekgu la,nak taw ape masalahnye ??? masalahnye adelah,,sebab ade bende penting dalam tu ilang ! cekgu pon amik la then nak letak balik bende yg ilang tu dalam netbook syapik !!! besok amik lah ! huhu,,lame jugak tunggu dye wat ka skolah tadi,api ta mau jugak,so,,dary dye buang mase baik la dye amik keputusan untok bawak balik umah dye dulu,besok amik la,,,uhmm,,tu jelaah asenye untuk entry syapik ary ni !! ade mase kite write2 lagi okeh !! babai uollss !!

saye rindu NETBOOK saye !!

2 comments:

Nur FatIn aDiLah bT azMi said...

syapikkk..cmne nk buat belog kemas mcm syapikkk.. (malunya)

syapik naser said...

@Nur FatIn aDiLah bT azMihah ??? nak wat blog kemas ?? uhmm,,,,tipsnye,,awak jgn letak bende2 yg gelap2 cnth warne itam and so on la,,juz letak warne gadget yg warne terang2,,baru sedap mate memandang kan ! lepas tu ta yah letak bnyak sgt html kat sidebar tu,,,tu nampak lagi serabut ! okey ??