my editing

hui2,,,im back lah ! selame 2 ary tinggalkan lappy,blog,,facebook sume,,,dan kini syapik kembali ! balik smalam,,pkol 12 lebih smpai uma !! best woo dapat jalan2 kat melaka,kat negeri smbilan ngan kawan ! arap2 lepas ni ade lagi rombongan macam ni lagi ! kui2!! hihi,btw,nak cakap pasal edit2 ni lah ! syapik mane skolah ary ni taw ! sebab badan rase penat2 , baru lepas balik rombongan la katekan ! ramai jugak kawan2 syapik tak skolah ary ni ! sume malas ! haha,, so,,,ary ni boring,,tak de wat ape selain on9 jer , syapik pon bukak la PHOTOSHOP syapik,then syapik edit2 la gamba ! nak tengok ?? meh2 cini,,jap eh,,nak upload jap,



sebenarnye,ni gamba kawan kakak syapik,,syapik amek kat dalam fb dye ! syapik da credit kan kat dye dah ! em,,ni la kalau syapik boring,syapik akan edit gamba sape2 je yg syapik rase nak edit ! so,kalau nampak gamba kome kat fb ke ape ke kan,jgn la marah ek ! kite creditkan lah ! huhu,,nak tengok lagi tak?? gamba2 yg syapik dah edit kan,,,




abes muke qaseh syapik makeup kan,,haha

syapik main dari segi warne..



yg ni pulak gamba syapik editkan untuk desktop dye,,,

ni gamba ntuk desktop netbook syapik ..

header yg tak menjadi...

gamba ni syapik lukis dalam sketch book syapik,lepas tu edit kat PS dan ni la hasilye.
syapik rase tu jelah untuk kali ini ! ade mase syapik tulis entry lagi eh !

ohh okey,syapik ade bukak tempahan !tempahan ape2 je korg nak,,,tapi doodle je tak maher lagi !
sape nak tempah cakap la kate syapik okey  !












3 comments:

Syarafi[skyforce331] said...

comel2....mai lawat blog aya jugak2...design2 saya..

www.syarafikamaruzzaman.blogspot.com

syapik naser said...

@Syarafi[skyforce331]ohh ,,haha ! okey2 !! saye tak sehebat kamu pon !!!!

yanaLyana :} said...

salam. .syapik bleh tolong liy buatkan banner takk?kalau tak boleh bgitau awal2.

http://budakpinknakciterr.blogspot.com/

reply kat mane2 post liy tau.