mood-penat baru balik kem !


wah2penatnye ! act,syapik baru je balik dari kem perdana anjuran skola syapik kat tapah ! 3 ary 2 malam syapik kat sane !ade yg best,dan ade yg tak best ! so,ta payah la kan kite nak heboh2 kan cerite yg tak elok kat org ! kite kongsi cite2 yg elok2 je taw... nak taw cite ape yg best tu ??? aktivitinye adalah time kitorg wat jungle trekking ! best woo,,but penat sangat3X ! 6 jam perjalanan ! tak penah aq jalan sejauh tu ! uhmm...rase nak balik je time tu ! tapi bile da smpai epy jer ! lepas tu time aipsailing,flying fox ! giler3 best la,,macam2 gaye ade ! huhu..tak buleh dilupakan bile night walking kat dalam utan sorg2 ! gile takot ! cuak kot ! merate2 ade antu ! yg dah takot sangat2 tu sanggup la tunggu kawan2 untuk dijadikan teman time nak jalan tu ! hebat helah korg ek ! aq tak berkesempatan pon ! terpkse jalan sorg2 smpai garesan penamat ! do scared lah ! heee....pkol 4 lebih baru dapat tido ! bngun 6 sengah !!! penat kot,berape jam je tido kan ! saboo jela..lepas ade macam2 lagi aktiviti,tak larat nak kabaa dah !! nanti2 la..


2 comments:

fa said...

hehe... rehat cukup2 ea.. :)

syapik naser said...

@fahuhu,,okey2!!!!!