#menang saguhati

hei2,dah nak malam dah ! kejap nye !
aq baru balik dary ipoh sebenarnye ni ! saje2 pg jenguk adek n kakak kat ipoh ! 
lame jugak kami kat sane !
pkol 5 lebih baru aq balik umah ! smpai umah pkol 7 ! lame kan ?? so,,penad ni ! aq pon tak nak cakap panjang2 dah ni , penat ! sembahyang maghrib pon tak lagi ni !
balik je terus bukak blog then tengok kat side bar blog aq ni ade tulis #keputusan contest"saya blogger kreatif"


wah2,,,exited gile la..
lepas tu aq pon tengok la keputusannye..
hah ???
hah ???

#klik untuk pemzooman !

wahh,,ade name blog aq lah ! tak sangke lah ! 
aq pon ta sangke ! aq ni blogger kreatif sangat ke ?
blog aq tak la cantek sangat kan ??
kalau diikotkan,mmg bnyak lagi la blog yg cantik2 n yg kreatif2 kat lua sane kan,
but,,takdir menentukan,,rezeki memihak kepade aq ! so,,terima jela,,,ade jugak senarai blog aq kat situ ! haha..tak sangke,walaupon tak mng,,dapat saguhati pon jadi lah kann~
uhmm,,okey la,,malas nak bebel bnyak2 !
see you soon !



No comments: