"Mega Giveaway by Yana & Cik Putih"

wah2 ! selamat malam uollss !!
malam ni kan,syapik terase teringn la nak masok GA ni ! GA ?? ape tu GA ?? ntah,syapik pon ta taw ! so,syapik nak try je la ! huhu..
okey,,ni syarat2nye taw !! meh2 sini tengok.

syarat-syarat :
  1. Follow Cik Yana (picit je nama dia) DAN Cik Putih (aku la tu)
  2. Buat satu entry bertajuk "Mega Giveaway by Yana & Cik Putih"
  3. Copy banner di atas & paste di dalam entry tersebut. Linkkan gambar tersebut kepada entry ni.
  4. Tag 3 rakan anda dan pastikan diorang tahu pasal GA ni.
  5. WAJIB tinggalkan link entry contest ANDA kat ruangan komen ENTRY SAYA YANG INI :)
  6. Contest ini akan berakhir pada 8 Ogos. ( Jika tarikh bertukar akan diumumkan ) 
  7. Kalau rajin like la fan page aku & cik yana sekali , tu pon kalau rajin la.tak paksa okeh.
  8. Copy senarai sponsor kat bawah dan letak dalam entry korang tu (nak copy paste dari aku pon boleh)
okey ???
da bace dah ke ?? da bace bagos !
ni plak banner contest tersebut !

sape nak join just clik kat banner tu okey !!
nak tag ?? kat sape eh ???
kat 
ee
ecah
kak tika !
okey ! semua peraturan telah dilakukan ! so,,,aq telah dikira join la kan.
haha..bangge la plak !
okey,setakat tu jela..babai !
 sebelum terlupa,syapik kene copy paste senarai nama yg sudi sponsor hadiah,,bnyak gile kod,,huhu..lumayan taw hadiahnye la,,nyares ta lupe,,okey,,ni senarainye taw..



5 comments:

cik kacak said...

weh , thank you tag , HHI

syapik naser said...

@cik kacakhuhu ! same2 lahh,,ngeh3 !

Tika Fuad said...

thankss ! :)

C i k P u t i h K e b a b o m ! said...

penyertaan sudah di check.
thanks for joining.
Gudluck ! ^^,

syapik naser said...

@C i k P u t i h K e b a b o m !same2 akak !