Mas Ahmad Safwan Ajak Masuk BLOGLIST


Mas Ahmad Safwan , bloglist , mas ahmad , safwan , list blog

kali ketiga syapik join bloglist la..ni syapik jumpe je ! ta de sape2 pon request kat syapik.so,tanpa segan silu syapik join je la..haha,,terbuka kan,,masok jela...

syarat2nye -

  • FOLLOW blog Mas Ahmad Safwan , kalau taknak takpe , tiada paksaan.
  • LIKE page Mas Ahmad Safwan , click like dekat sidebar
  • TAJUK entry anda : Mas Ahmad Safwan Ajak Masuk BLOGLIST
  • COPY banner diatas dan letak pada top entry anda dan pastikan link banner tu redirect ke post mas
  • ENTRY anda pula cerita laa KENAPA nak join mas punya blog ,
  • TAG laa pada kenalan anda , taknak tag takpe
  • LINK entry anda ke post mas nie
  • LETAK benda dekat bawah pada post korang dibawah tu :

Nama BLOG :
Url BLOG :

da bace ?? sudah kan,ok,tu jela rasenye..
syapik ingin mengundurkan diri..babai2 !

5 comments:

Amar Amirah said...

Salam dik. Akak rasa akak dah jelas nyatakan doodle2 dalam blog The Dollydle's Cottage tu tidak boleh diCOPY atau digunakan oleh orang lain selain customer. Harap Adik boleh remove doodle akak dalam header tu. That's the point i put watermark on it. TERIMA KASIH.

Amar Amirah said...

Salam dik. Akak rasa akak dah jelas nyatakan doodle2 dalam blog The Dollydle's Cottage tu tidak boleh diCOPY atau digunakan oleh orang lain selain customer. Harap Adik boleh remove doodle akak dalam header tu. That's the point i put watermark on it. TERIMA KASIH.

Amar Amirah said...

Salam dik. Akak rasa akak dah jelas nyatakan doodle2 dalam blog The Dollydle's Cottage tu tidak boleh diCOPY atau digunakan oleh orang lain selain customer. Harap Adik boleh remove doodle akak dalam header tu. That's the point i put watermark on it. TERIMA KASIH.

syapik naser said...

ohh,,alaa,,,oke !! mintak maaf taw !

Cik Baju Kurung said...

ape link segmen nie erk ? takde link pun . nak join jgk .